Cultura

Unes 300 persones omplen la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil en el concert d'estrena de la nova gira "Fijatetour" dels Papagayo

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Papagayo en un moment del seu concert a l'Ateneu Juvenil

Gran expectació en la nit d'estrena dels Papagayo i la seva nova gira, que porta per nom "FijateTour". Unes 300 persones van omplir la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil, aquest passat dissabte, per saltar i ballar al ritme dels Papagayo en una nit en la que presentaven vuit noves cançons i repassaven les que ja són ben conegudes pels seus incondicionals seguidors. El concert també va servir per a presentar al públic cambrilenc els dos nous components del grup. Els Papagayo enceten així la seva gira "molt contents i amb molt bon regust", segons ha manifestat el cantant del grup Albert Recasens a Revista Cambrils Diari Digital, després del concert d'aquest dissabte. De moment tenen confirmades 17 actuacions des d'ara fins a l'octubre. La propera cita serà aquest dissabte 5 de maig, a la nit, a Riudoms.
La nit, musicalment parlant, va ser rodona. El grup lleidatà Mondo Loco, va encetar el concert i amb la seva música van engrescar els assistents. Els tarragonins Relamido's van posar el punt i final.

Comenta aquest article