El cambrilenc Àlex Sánchez queda 12è en la primera prova de la Copa Catalana de ciclisme

El cambrilenc –al centre de la imatge– en un moment de la cursa

El ciclista cambrilencs Àlex Sánchez va iniciar, el passat dia 21 d'abril, la nova temporada de la Copa Catalana de ciclisme, aquest any, com a infantil de segon any. La primera cursa es va celebrar a Torelló i els participants havien de fer un circuit exigent d'un quilòmetre i havien de fer 25 voltes en total. Cada 5 voltes  hi havia un esprint on només puntuaven els quatre primers. De la suma de tots els esprints es treien els tres primers classificats de la cursa.

El cambrilenc no va aconseguir col·locar-se en els primers esprints i va entrar en 12a posició. El proper 29 d'abril, Sánchez correrà la segona cursa a Olot. Cal dir que el passat mes de març el cambrilenc ja va competir en tres carreres de pista de la Lliga Copa Catalana i va aconseguir un tercer i dos cinquenes posicions.