Cultura

L'Ateneu Juvenil posa quatre bucs d'assaig a disposició dels grups musicals i dels solistes

Per Lluís Rovira i Barenys

La tècnica de Joventut, Alegria Rodríguez, i la regidora de Joventut, Laura Mellau, ahir, en un dels nous bucs d'assaig

L'Ateneu Juvenil ha obert quatre bucs d'assaig a la planta del soterrani de l'edifici. Feia un any que estaven fets però ara s'ha posat el terra de parquet i el Departament de Joventut de l'Ajuntament els posa a disposició dels grups musicals o solistes que ho precisin. Cal dir que els bucs no estan equipats amb cap instrument ni tampoc es disposa de cap taula de so. L'horari d'us dels bucs és de 8 del matí a les 9 del vespre, de dilluns a dijous, i de les 8 del matí a les 3 de la tarda, els divendres. El preu per a la seva utilització és de 5 euros l'hora o de 40 euros el paquet de 10 hores. En el cas de grups musicals o solistes que siguin cambrilencs hi haurà un descompte del 30%. En aquest cas hauran d'acreditar que un 50% dels components del grup estiguin empadronats a Cambrils i la mitjana d'edat no superi els 35 anys i en el cas de grups de 3 membres, n'hi ha d'haver al menys un que estigui empadronat a Cambrils.
La regidora de Joventut, Laura Mellau, va explicar que s'havia pres la decisió d'obrir-los "per satisfer la demanda de molts grups i artistes de Cambrils que ho havien demanat". Els bucs s'ofereixen sense equipar per falta de dotació municipal per a fer-ho. La regidora no descarta que, més endavant, es pugui licitar la concessió d'aquests espais a alguna empresa que s'encarregaria de l'equipament i de la gestió.

Sense Cambrirock, gairebé

L'àrea de Joventut no ha contemplat cap partida pressupostària per a la celebració del Cambrirock d'enguany. Segons explicava la regidora, "vam demanar a l'Associació de Músics de Cambrils si ho volien tirar endavant i estem a l'espera del que ens diguin. L'aportació de l'Ajuntament contemplaria els aspectes materials". La regidora també va manifestar que "no passa res si el Cambrirock es fa cada dos anys"i també va voler precisar que el que sí s'ha mantingut és la partida a entitats i grups de joves. En aquest cas va dir que l'Associació de Músics de Cambrils podria optar a una subvenció com les altres entitats, però que "no seria com la que tenien els anys anteriors".
Laura Mellau va refermar l'aposta de la seva regidoria cap els grups musicals locals i bona prova d'això, segons va dir, serà el concert de la Fira.

Comenta aquest article