Esports

Cambrils acollirà aquest proper cap de setmana el IX Campionat d'Espanya de Kàrate Wuko 2012

Per Lluís Rovira i Barenys

Manuel Campo, Lluís Abella i Sergi Bautista, ahir, en la presentació del Campionat d'Espanya de Kàrate Wuko

El pavelló 2 del Palau Municipal d'Esports acollirà aquest proper cap de setmana la celebració del IX Campionat d'Espanya de Kàrate Wuko 2012, un esdeveniment que, per primera vegada, se celebra a la nostra població. L'organització d'aquest esdeveniment esportiu va a càrrec del Club Kàrate Cambrils, una entitat que enguany compleix el seu 25è aniversari. El Campionat d'Espanya de Kàrate aplegarà al voltant dels 250 competidors provinents de moltes comunitats autònomes de l'estat en una prova més de "la capacitat que té Cambrils d'acollir i organitzar esdeveniments d'aquesta importància", segons va manifestar el regidor d'Esports, Lluís Abella, en l'acte de presentació d'ahir. Abella també va dir que des de la seva regidoria s'hi aportaven les instal·lacions amb els seus recursos humans i materials així com l'ambulància i el personal sanitari.

Dos dies de kàrate

El Campionat de Kàrate s'iniciarà el proper dissabte 28 d'abril amb una xerrada d'arbitratge i amb la recepció que es farà a la Casa de la Vila. A la tarda es farà la desfilada oficial dels participants i l'inici de la competició de kata i els primers combats de kumite. El diumenge 29 d'abril al matí tindrà lloc la resta de la competició de kumite i l'entrega de trofeus. El Campionat aplega karateques de totes les edats, a partir dels 10 anys.
Sergi Bautista, representant del comitè organitzador del Club Kàrate Cambrils i actual campió d'Espanya, va manifestar la il·lusió i l'entrega de tots els que s'han implicat en l'organització d'aquest campionat. Aprofitant la seva compareixença davant la premsa, Bautista va manifestar que per ell, "no era important guanyar o perdre, és una forma de vida". El sensei Manuel Campo, per la seva part, va agrair la feina feta a tots els que s'han implicat en l'organització del Campionat d'Espanya.

Comenta aquest article