Cultura

L'obra "Gúlliver al país de Lil·liput" clausura la temporada del cicle familiar Diumenges al Teatre

Per Redacció



Imatge promocional de l'obra "Gulliver al país de Lil·liput"
El cicle familiar Diumenges al Teatre, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, va tancar el passat diumenge la temporada amb un gran èxit de públic. “Gúlliver al país de Lil·liput” del Centre de Titelles de Lleida va posar punt final a la programació, que des del 29 de gener fins al passat 22 d'abril ha portat quatre espectacles al Teatre del Casal Parroquial de l'església de Sant Pere de Cambrils i que ha aconseguit una ocupació mitjana de públic de més del 72%.

En aquests quatre mesos, els més petits han pogut gaudir de les representacions de "La gallina que pogué regnar", de La Teca Teatre; "La camisa de l'home feliç", de Zum-Zum Teatre; "Desperta Bruixeta", de la Cia Clownx teatre, i "Gúlliver al país de Lil·liput, del Centre de Titelles de Lleida.

El cicle ha comptat amb el suport del programa Cultura en Gira del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del grup de Teatre la Teca, que a més de cedir el seu espai per a la programació, ha participat activament en la programació.

Comenta aquest article