Societat

Els usuaris del Casal de la Gent Gran celebren la diada de Sant Jordi amb l'entrega dels seus premis literaris

Per Redacció

Foto de grup dels participants al concurs literari, ahir, al Casal Municipal de la Gent Gran

L’Associació d’usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran va celebrar, ahir, la diada de Sant Jordi amb l’acte de lliurament dels premis al XIVè concurs de poesia en català i en castellà i el Xè concurs de narrativa en català i en castellà Sant Jordi 2012. L'acte va comptar amb la participació de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament, Lluïsa Rom.

Prèviament, els alumnes del taller de cuina i del taller de rebosteria del Casal van oferir una degustació de tapes dolces i salades, que van vendre durant el matí a un preu simbòlic de mig euro. Les begudes van ser gratuïtes per a tot aquell qui adquiria una tapa. A més, durant tot el dia membres de l’Associació d’usuaris van vendre llibres i roses a l’entrada del Casal.

Als premis de poesia i de literatura s'hi van presentar un total de 39 obres i els guanyadors van ser els següents: el primer premi de poesia en català va ser per a l'obra "Canícula" de Josep M. Barenys i el segon premi de poesia en català va ser per a l'obra "Recordem les sortides a la fresca" de l'autora Maria Mas. El primer premi de narrativa en català va ser per a Francisca Moreno per l'obra "Pere i la Sirena", mentre que el segon premi va ser per a Joaquim Llorens i el seu escrit "Un vell pescador". En la categoria de poesia en castellà, el primer premi va ser per a l'obra "A. F. García Lorca" de Josep M. Barenys i el segon premi per a Francisca Moreno per l'obra "Un día fuí primavera". Els premis de narrativa en castellà van ser per a l'obra de Susana Maquieira "Con voces de leyenda" que va obtenir el primer premi i el segon que va ser per a Contxi Caballé per l'obra "Verdadero amor". Tots els participants van rebre un diploma de participació.

Comenta aquest article