Esports

El Palau Municipal d'Esports acull el Campionat Territorial Cadet-Juvenil de patinatge artístic

Per Redacció

Patinadores del CP Cambrils que van participar al campionat. D'esquerra a dreta: Laia Plana, Patrícia Muñoz, l'entrenadora Núria Ramiro, Montserrat Rius i Paula Bonillo

Aquest passat cap de setmana el Palau Municipal d’Esports de Cambrils va acollir el Campionat Territorial Cadet-Juvenil 2012  de patinatge artístic en la modalitat de lliure masculí i femení i parelles de dansa. El campionat va comptar amb una cinquantena de patinadors dels clubs de la província de Tarragona. Per part del Club Patí Cambrils hi van participar  quatre patinadores: Paula Bonillo, Laia Plana i Montserrat Rius, en la categoria cadet i Patrícia Muñoz, en categoria juvenil. La cambrilenca Claudia González va ser baixa d’última hora per malaltia.

Les patinadores cambrilenques, que per la majoria d’elles era el primer cop que participaven en una competició d’aquestes característiques, van assolir l’objectiu marcat a l’ executar correctament els seus discos. Les classificacions finals de les patinadores van ser: en categoria cadet, Paula Bonillo 13a classificada, Montserrat Rius 21a, i Laia Plana 23a. Patrícia Muñoz va obtenir la 10a plaça en categoria juvenil.

Cal recordar que aquest campionat és classificatori pels Campionats de Catalunya en aquestes categories i les set primeres patinadores de cada grup es van classificar.  L'entrega de trofeus va anar a càrrec del Regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella-, el president de la Territorial de Tarragona –Rafael Serrano–, la presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístics –Camí Mendoza–, i la presidenta del Club Patí Cambrils –Mª Rosa Rovira–.

9 patinadores participen a la final territorial al Vendrell

Per altra banda, el dissabte 21 d’abril,  9 patinadores dels grups de debutants del club cambrilenc van participar a la final territorial i al Torfeu  Diputació que es van celebrar al Vendrell i que organitza el Consell Esportiu. Els cambrilencs van aconseguir 8 podis: en categoria aleví A, Josep Franqueza va quedar en 1a posició, quedant així classificat per la Final Nacional que es farà el cap de setmana del 19 i 20 de maig a Ripoll; en categoria benjamí A, Mar Paredes va quedar en 1er lloc i Abril Barbosa en 3er ; en categoria benjamí B, José Luis Montul va assolir  la 1a posició i Blanca Pérez la 2ª; per últim, les patinadores de la categoria pre-benjamí, Carla Herrera va quedar en 1a posició, Núria Besiròvic en 2a, Maria Rius en 3a i Laura Martínez en 4a.

Comenta aquest article