Cultura

L'exposició col·lectiva de pintura enceta la programació de les Jornades Culturals de l'Associació Cultural de Vilafortuny

Per Lluís Rovira i Barenys

La inauguració de l'exposició es va fer el passat divendres al vespre

El Centre Cívic de Vilafortuny va acollir, el passat divendres al vespre, la inauguració de l'exposició col·lectiva de pintura que engloba les obres de 10 veïns de Vilafortuny. Cinc d'aquests veïns; Maria Carbonell, Maribel Hernández, Pilar Learreta, Rosa Altabán i Maria José Sierra són alumnes de primer curs del taller de dibuix i puntura que organitza l'Associació Cultural de Vilafortuny i que imparteix Alberto Insa. Els altres cinc veïns que exposen són Jesús Nieto, Neus Pons, Josepa Filella, Raquel Latorre i Elena Rovira, tots ells membre de l'Associació Cultural de Vilafortuny.
L'acte d'inauguració de l'exposició, que estarà oberta fins el proper 4 de maig, es va encetar amb les paraules de la presidenta de l'entitat organitzadora, Encarna Moreno, qui va exposar la intenció de l'entitat per acostar la cultura al veïnat al mateix temps que va manifestar la intenció de l'Associació Cultural de Vilafortuny de continuar amb la seva activitat, "volem posar el nostra gra d'arena en l'àmbit cultural i volem continuar tenint el suport de l'Ajuntament. Que no hi manqui el diàleg, sobretot".
Per la seva part, la regidora de Participació Ciutadana, Laura Mellau, va felicitar la feina feta per l'entitat organitzadora i va dir que aquesta exposició "era una demostració de que els centres cívics han de seguir oberts i vosaltres els hi heu de donar vida. Sempre us donarem suport i, endavant!".

Vuitena edició de les Jornades Culturals

La inauguració d'aquesta exposició col·lectiva és el primer dels actes emmarcats en les vuitenes Jornades Culturals de l'Associació Cultural de Vilafortuny. Ahir al matí, com a segon acte de les Jornades, es va muntar unes parades de llibres i roses prop del Centre Cívic.
Les Jornades continuaran amb els tallers culinaris, que es faran els dies 24 i 26 d'abril i 3 de maig i que aniran a càrrec de Pilar Sanz, Eva Farnós i Caterina Santamans, respectivament. El proper divendres 27 d'abril se celebrarà la quarta edició del Banquet Literari al castell de Vilafortuny i es clouran les jornades amb una excursió cultural a Barcelona, el proper 28 d'abril, que comprèn visites als museus de la Xocolata, al MNAC i a Caixa Fòrum.

Comenta aquest article