Toni Calderón guanya la quarta edició de la Cursa de Muntanya AlmosTrek 2012

El cambrilenc Toni Calderón va adjudicar-se la victòria a Almoster

El passat diumenge 15 d'abril es va disputar a la població d’Almoster, la segona cursa puntuable del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp, anomenada AlmosTrek 2012. El cambrilenc Toni Calderón hi va prendre part i va adjudicar-se la victòria.

La cursa amb una distància de 17 quilòmetres i amb un desnivell acumulat de 1.700 metres aproximadament, donava el tret de sortida a les 09:15 hores. Toni Calderón es col·locava amb el grup capdavanter de cinc unitats, des d’un bon principi de la cursa. A partir del quilòmetre set, juntament amb Víctor González van escapar-se de la resta del grup i van passar a encapçalar la cursa durant la resta de quilòmetres, tenint sempre molt a prop el tercer i el quart classificat. Finalment, Calderón va aconseguir arribar en la primera posició amb un temps de 1 hores i 26 minuts, compartint el mateix temps amb el segon classificat, Víctor González.

Després d’aquesta cursa, Toni Calderón participarà aquest proper divendres, 20 d’abril, en la seva primera Ultra Trail de la temporada a Mallorca, la Ultra Trail Serra de la Tramuntana de 107 quilòmetres, on en la seva primera edició de l’any 2010 va aconseguir situar-se en la segona posició. L’objectiu d’enguany per al cambrilenc es haver-se recuperat de la lesió i no recaure, i finalitzar la cursa independentment del resultat final que obtingui, ja que segons ha afirmat, espera no tenir cap tipus de molèsties durant la cursa i poder finalitzar-la amb bones sensacions de cara a mantenir els entrenaments per afrontar un dels objectius de la temporada, la Ultra Trail del Montblanc que es disputarà el proper mes d'agost.