Esports

El Club Patí Cambrils obté sis podis en el primer Trofeu de categories de patinatge artístic de la temporada

Per Redacció

Patinadores que van participar diumenge al matí al I Trofeu de Categories. D'esquerra a dreta: l'entrenadora Mireia guinjoan, Montserrat Rius, Mireis Villas, Claudia González, Laia Plana, Nerea Mestre, Rebeca Franqueza, Patrícia Muñoz,  Marta Sorribas, Cristina Pérez  i l'entrenadora Núria Ramiro

El passat diumenge 15 d'abril, les dotze patinadores de l'equip de competició del Club Patí Cambrils van participar en el primer Trofeu de categories de patinatge artístic de la temporada 2012.

Les patinadores cambrilenques van assolir uns bons resultats, aconseguint un total de sis podis. Les classificacions finals de totes elles van ser les següents: en el nivell A, que correspon a la dels patinadors que en la temporada anterior s’han classificat per al campionat de Catalunya en la seva categoria, en la categoria aleví Sheila Hurtado va obtenir la 2a posició; en la categoria infantil, Alba Muñoz va quedar primera; en la categoria cadet, la patinadora Paula Bonillo va ser 8a i en júnior, Nerea Mestre va aconseguir la 2a posició. En el nivell B, en la categoria cadet, Montse Rius va obtenir l'11a posició; Cristina Pérez va quedar la 12a, Mireia Villas la 13a i Laia Plana la 14a; en la categoria juvenil, Patrícia Muñoz va obtenir la 3a posició i Claudia González la 4a; en la categoria júnior, Rebeca Franqueza va aconseguir la 1a posició i per últim, en la categoria sènior, la patinadora Marta Sorribas va quedar en la 1a posició.

Per altra banda, el proper cap de setmana, els dies 21 i 22 d’abril, el Club Patí Cambrils organitzarà el Campionat Territorial cadet-juvenil al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en el qual hi participaran cinc patinadores del club cambrilenc.

Patinadores que van participar diumenge tarda. D'esquerra a dreta: entrenadora Mireia Guinjoan, Sheila Hurtado, Alba Muñoz, Paula Bonillo i l'entrenadora Núria Ramiro

Comenta aquest article