Informació general

Carmen Quintana: "Em resulta increïble veure com el senyor Robert Benaiges recolza una manifestació, al costat d’unes estàtues que van costar 140.000 euros"

Per Berta Ruiz

La regidora d'Ensenyament –Carmen Quintana– va comparèixer ahir al matí en roda de premsa

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils –Carmen Quintana– va voler sortir al pas, ahir en roda de premsa, de la manifestació que va fer-se aquest passat diumenge al port contra les retallades municipals en educació, impulsada per la Taula de Suport a l'Educació de Cambrils.
En primer lloc, Carmen Quintana va voler manifestar el seu “profund respecte a una manifestació totalment democràtica” i, en segon lloc va expressar que tothom coneix que el consistori cambrilenc s’ha vist obligat a fer tota una sèrie d’ajustos econòmics donada la complicada situació que pateixen les arques municipals. En tercer lloc, la regidora d’Ensenyament va dir que: “sóc una persona oberta i m’hagués agradat que totes aquestes persones que s’han manifestat haguessin vingut a parlar amb la regidora. M’agrada parlar amb tothom i donar resposta el més ràpid possible”. En aquest punt, Quintana va insistir que està oberta a atendre totes les peticions d’informació que siguin necessàries.

Carmen Quintana critica la presència de Robert Benaiges en la manifestació

Per altra banda, la regidora també va mostrar-se molt crítica amb la presència del regidor del PSC –Robert Benaiges– en aquesta manifestació. Segons va dir, “em resulta molt increïble veure com el senyor Robert Benaiges surt en les fotografies recolzant una manifestació que es va fer al costat d’unes estàtues que es diuen estàtues de “les Arenes” –en aquest punt la regidora va tenir un lapsus ja que el nom de les escultures és En el Pla de les Serenes–, i que van costar 140.000 euros, gairebé la quantitat que s’ha hagut d’ajustar en les activitats complementàries”.  

Durant la seva intervenció, Carmen Quintana es va mostrar totalment predisposada a dialogar amb els representants de la Taula de Suport a l'Educació de Cambrils. “Estic disposada a fer un ‘careo’, un ‘vis a vis’, un ‘tête à tête’, perquè l’Ajuntament té la voluntat d’ajudar, donar solucions i fer de mediadora. He fet tot el que se m’ha demanat i m’he ofert per a tot. Tot i això, sembla que encara hi ha molta gent que no s’ha conscienciat que estem en una crisi profunda i gravíssima”.
També va precisar que, en l’acte de diumenge no hi van participar alguns representants de centres educatius, ja que prèviament havien mantingut converses amb la regidora i havien entès la situació real que pateix el municipi, motiu pel qual s’havien desmarcat de la concentració.

Comenta aquest article