Esports

Nefasta jornada per a tots els equips cambrilencs amb un ple de derrotes, excepte el Cambrils United que suma un empat

Per Redacció

El Cambrils United i la Selva del Camp van empatar en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Vila-seca 3 - FC Cambrils 1

Derrota del FC Cambrils en el seu desplaçament a Vila-seca. Les coses es van posar de cara pels cambrilencs quan, en el minut 5 de joc, Nico avançava el Cambrils després d'una molt bona jugada de l'equip. La primera part va ser de clar domini cambrilenc i, amb la victòria parcial de 0 a 1 es va arribar al descans.
En la segona part, els cambrilencs van sortir molt endollats i fruit d'aquest domini van tenir un parell d'ocasions per marcar. Malgrat això, no van saber aprofitar-les i els locals, en el minut 75, empataven el partit després de transformar un penal per unes suposades mans a dins de l'àrea. Uns pocs minuts més tard, en el 82, els locals tornaven a avançar-se en el marcador gràcies a una rematada dins de l'àrea i amb falta prèvia a un defensa del Cambrils que l'àrbitre no va xiular. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 88, l'àrbitre tornava a xiular penal, novament força dubtós, a favor dels locals. Aquests van aprofitar per sentenciar el marcador amb el resultat definitiu de 3 a 1. Cal destacar que tots dos penals van ser molt protestats per la banqueta cambrilenca.
El proper diumenge, el FC Cambrils rebrà la visita del Roquetenc.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - La Selva del Camp 1

Partit força interessant i vistós el que van disputar el Cambrils United i La Selva del Camp dissabte a la tarda al camp municipal cambrilenc.
La primera part no va ser controlada per cap equip. Van ser uns primers 45 minuts trepidants, amb anades i vingudes per part de tots dos equips. Sorprenia que els visitants, amb només dos jugadors a la banqueta, imposessin un ritme tan elevat durant tota la primera part, tot i que el Cambrils United no es quedava replegat i mantenia la mateixa tònica i nivell de joc. Amb el partit trencat, el gol podia arribar per qualsevol de les dues bandes, i així va ser com els visitants es van avançar en el marcador, amb un molt bon gol des de fora de l’àrea, un xut potent que acabaria directe a l’escaire de la porteria. L’entrenador cambrilenc, Pepe Silva, veient la facilitat que tenien els visitants de llençar a porteria sense oposició des de la frontal, va fer el primer canvi pels locals. Hassan, tocat físicament ja que tornava després d’una llarga lesió muscular, va ser substituït per Lambert. Amb alguns xuts mal comptats dels locals es va arribar al descans.
En la represa, Pepe Silva va introduir dos nous canvis, canviant el porter titular Dani Cristóbal, amb molèsties, pel porter del juvenil Eudald, i també va entrar el davanter Franqui en detriment del centrecampista Marc.
El partit va canviar radicalment de tònica veient la situació d’un i altre equip. La Selva del Camp va passar a replegar-se al darrere per defensar la renda mínima que duia, mentre que el Cambrils United va atacar més convençut de les seves possibilitats de remuntar el marcador advers. En cinc minuts, el Cambrils United va fer dos xuts molt perillosos que van provocar preocupació al tècnic visitant, que va introduir un jugador de refresc per defensar amb més atenció i efectivitat. Tot i el canvi, La Selva del Camp no va reaccionar i només sortia amb tímids contraatacs que acabaven en res. El partit començava a escalfar-se i l’àrbitre, molt criticat pel públic assistent al camp, va treure les primeres targetes grogues, una d’elles al local Alberto Madrigal.
Tanta va ser la insistència cambrilenca que La Selva del Camp es veia desbordada, i Marçal aprofitant un forat va plantar-se davant el porter i va marcar el gol de l’empat, amb un xut ras molt ben col·locat al primer pal de la porteria visitant. Només quatre minuts més tard, Franqui va tenir el gol de la victòria a les seves botes, però va definir massa ajustat i la pilota va anar a parar al pal i posteriorment a fora. El Cambrils United creia realment que podia guanyar el partit, i pressionava molt per aconseguir-ho, però a mida que anaven passant els minuts, els cambrilencs van baixar el llistó fruit del cansament d’uns 30 minuts molt intensos.
Els locals ho van tornar a intentar amb l’entrada al terreny de joc de Toñín pel golejador de la tarda, Marçal, però La Selva del Camp va saber defensar bé i mantenir un empat al marcador que per a ells, era sumar un punt molt positiu.
Al final del partit, Toñín, en una acció en que va anar cap a l’àrbitre per mirar-li el rellotge i comprovar l’hora, va ser expulsat i es perdrà el proper partit al camp d’un dels rivals més forts de la competició i que més s’han reforçat aquesta temporada, l’Hospitalet de l’Infant.

Contundent derrota del Marina, el passat dissabte a la tarda, davant l'Hospitalet de l'Infant


Marina 2 - Hospitalet de l'Infant 5

Contundent derrota del Marina a casa davant de l'Hospitalet per 2 a 5. El partit va començar bé pels interessos locals quan en el minut 4, Carmelo feia el primer gol i avançava l'equip cambrilenc. Pocs minuts després, en el 12, l'Hospitalet de l'Infant feia l'empat a un gol i, dotze minuts després es col·locava per davant amb un segon gol (1-2). Tot i la remuntada de l'equip rival, els cambrilencs no es van donar per vençuts i en el minut 32 de joc, el Marina marcava l'empat després de transformar un penal a càrrec de Suli. Amb el resultat de 2 a 2 es va arribar al descans.
La segona part va començar amb domini local i bones sensacions. En els primers instants de joc, el Marina va poder marcar el 3 a 2, a porteria buida, malgrat que va errar aquesta ocasió i, a continuació, un contraatac visitant va donar lloc al tercer gol de l'Hospitalet. Aquest va ser un important cop psicològic per a l'equip local que va veure com del possible 3 a 2 es passava al 2 a 3. A partir d'aquí, l'equip cambrilenc es va posar molt nerviós i no va saber reaccionar. Per contra, els visitants es van aprofitar del desconcert local per marcar dos gols més en només deu minuts. Amb un advers 2 a 5 en contra, el Marina no va poder reaccionar.
La propera setmana, l'equip es desplaçarà fins la camp de l'Icomar.

Quarta Catalana

Les Borges del Camp 3 - Vilafortuny 0

Clara derrota del Vilafortuny al camp del líder, Les Borges del Camp per 3 a 0. Ben aviat, en el minut 5, els locals es van posar per davant en el marcador. Set minuts després, en el minut 7, el Vilafortuny va reclamar un penal que l'àrbitre no va xiular. A conseqüència d'això, el jugador Juanlu, que estava en la banqueta del Vilafortuny, va ser expulsat amb targeta vermella directa per les seves queixes a l'àrbitre. Pocs minuts després, l'àrbitre tampoc va xiular una falta a prop de l'àrea a favor del Vilafortuny i, Reca va ser expulsat al veure la doble targeta groga. A partir d'aquest moment, l'equip cambrilenc va jugar amb un jugador menys. Amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans.
Als pocs minuts de la represa, els locals marcaven el seu segon gol en el minut 8 i en el 27 feien el seu tercer. El Vilafortuny va generar alguna ocasió de gol més, però no va poder retallar distàncies en el marcador.
El proper partit serà a casa contra el Mont-roig.

Bàsquet

Xavi Esteva entra a cistella davant l'oposició d'un jugador del Pallejà, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CB Cambrils 61 - CEB Pallejà 62

Derrota per la mínima del CB Cambrils davant el Pallejà, un rival que està pel darrera del CB Cambrils a la classificació del grup. Els cambrilencs no van poder completar la remuntada en els darrers compassos del partit i tot i que ho va intentar, al final el Pallejà es va emportar el matx per un punt de diferència.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista de l'Euronics CB Calafell.


Hoquei

Reus Deportiu 9 - Cambrils C.H. Carvisa 6

Partit d’hoquei jugat divendres 13 d’abril al vespre, al pavelló del Reus Deportiu, amb molta afluència de públic cambrilenc que no va parar d’animar al seu equip.
El partit va començar amb molta pressió per part de l’equip local i això provocar que el Reus inaugurés el seu marcador fent pujar el primer gol (1-0). No havien passat ni 30 segons, quan l'àrbitre va xiular un penal a favor del Reus que va donar lloc al segon gol local (2-0). Semblava que el partit seria molt plàcid per a l’equip reusenc, però una jugada molt ben trenada pels jugadors del Cambrils va provocar una gran rematada del jugador cambrilenc Francesc Arcos que va posar el primer gol a la casella visitant (2-1). A 17 minuts per finalitzar la primera part, una jugada desafortunada del porter cambrilenc Joan Tàsies, després d’una gran aturada, va fer que s’introduís la bola dins de la seva porteria (3-1). Instants després, l’àrbitre va assenyalar una tarja blava al jugador cambrilenc Jordi Mirado i la conseqüent falta directa que va ser aturada pel porter Joan Tàsies. Un minut més tard, un gran contraatac dels cambrilencs, tot i jugar amb un efectiu menys, va finalitzar amb un gol del capità Jaume a passada del Miki Castel (3-2). A partir d'aquí, el Cambrils va entrar en una espiral de bon joc i, els mateixos protagonistes del segon gol van fer pujar el tercer, gràcies a una passada de Miki Castel i rematada a plaer de Jaume (3-3).
El Reus, lluny d’abaixar la guàrdia, a 11 minuts del descans, feia pujar el quart gol després d’una gran jugada d’equip (4-3) i, cinquanta segons després, una altra jugada molt ben portada pels jugadors reusencs van posar el cinquè gol (5-3). Tot seguit, el Reus feia el sisè (6-3). El Cambrils, es va tornar a posar al partit i Robert Mena, de fort xut de fora l’àrea, feia pujar el quart gol al caseller cambrilenc (6-4). Minuts després, l’àrbitre va assenyalar falta directa a favor del Reus per acumulació de faltes d’equip i de nou, el porter Joan Tàsies va aturar el llançament reusenc. Dos minuts més tard, en una altra jugada d’equip dels reusencs marcaven el setè gol (7-4). Tot indicava que la primera part acabaria amb aquest resultat però un últim minut per l’oblit va fer que a 37 segons per al final de la primera part,  el Reus fes el vuitè gol (8-4) i a manca de 23 segons fessin el novè (9-4).
A l'inici de la segona part, el Reus es va dedicar a mantenir el seu avantatge amb un joc de molt control assegurant la possessió de la bola generant ocasions de gol clares que el porter Joan Tàsies en una altra actuació molt bona va encarregar-se d'aturar. A manca de 18 minuts per la fi del partit, un gran xut creuat des de la mitja distància del jugador cambrilenc Francesc Arcos, va fer pujar el cinquè gol al marcador visitant (9-5). Set minuts després, una altra falta directa a favor del Reus va donar lloc a una nova oportunitat per ampliar el marcador però de nou el porter cambrilenc va aturar el xut.
Tot semblava que s’acabaria d’aquesta manera però un xut molt fort del jugador cambrilenc Jaume va ser desviat per Jordi Mirado fent pujar el sisè gol cambrilenc (9-6). Quan el cronòmetre assenyalava 5 segons per a finalitzar el partit, de nou una altra falta directa a favor del Reus per acumulació de faltes va ser aturada pel porter Joan Tàsies, que tot i encaixar 9 gols va tornar a fer un gran partit.
Amb el resultat de 9 a 6 va finalitzar el partit. Tot i això, amb els resultats dels altres competidors, el Cambrils segueix una setmana més en posició d’ascens a un punt del líder, el Bell-Lloc.
La propera setmana l’equip juga a casa davant del CP Riudebitlles.


Handbol

Blancs i Blaus BM Granollers 27 – CH Cambrils 23

Derrota cambrilenca a la pista del líder de la fase d’ascens. Els del Baix Camp es presentaven a la pista dels vallesans disposats a deixar-se la pell per sumar dos punts que els situessin per davant del Granollers i en posició d’ascens, però no va poder ser.
La primera meitat va començar amb els dos equips molt concentrats i amb les defenses funcionant a ple rendiment. Els cambrilencs van gaudir dels primers avantatges, però mai superiors a dos gols. Ben aviat, els locals van aconseguir igualar el marcador i situar-se per davant, arribant a agafar tres gols de distància, que els cambrilencs van aconseguir igualar abans d’arribar al descans i només un gol dels locals a pocs segons pel final del primer temps, els va permetre arribar per davant a la mitja part amb victòria parcial (12-11).
L’inici del segon temps va ser molt dur per als cambrilencs, ja que una sèrie d’errades en atac i el poc encert del seu porter, van permetre que els locals ampliessin el seu avantatge fins a cinc gols (18-13). A partir d’aquí i amb el relleu a la porteria visitant es va produir una lleugera reacció que va permetre al Cambrils acostar-se fins a tres gols, però els vallesans no es van posar nerviosos i un parcial de 4-0 va posar la màxima distància a manca de poc menys de deu minuts per al final de l’encontre (25-17). Ja en els últims minuts, els cambrilencs van aconseguir frenar l’atac dels locals i amb un parell de contraatacs, van aconstar-se fins als quatre gols que va ser la diferència final.
Ara els cambrilencs hauràn de refer-se de l’ensopegada i preparar el partit de la setmana vinent on rebran la visita del Garbí de Palafrugell, en un partit que es disputarà el dissabte vinent a les 20:45 hores al Palau Municipal d'Esports. En aquest partit només val la victòria per tal que els cambrilencs continuïn amb aspiracions de lluitar per l’ascens de categoria.

Handbol base:
Juvenil masculí: CH Cambrils 34 – CE Castelldefels 27
L’equip juvenil ha tancat la primera fase de la competició amb un ple de victòries en els divuit encontres que ha disputat. Ara a la segona fase, en un grup encara per sortejar, s’enfrontarà amb un primer classificat d’un altre grup i amb dos segons classificats i lluitarà per aconseguir una plaça per al Top-4 de la seva categoria.

Cadet masculí: CH Cambrils 44 – H Martorell 39
Victòria clara de l’equip cadet, que es va imposar amb solvència davant el Martorell, un dels equips capdavanters del seu grup i que lluitava per entrar a la següent fase de la competició. Els cambrilencs van saber superar la defensa dels del Baix Llobregat i imposar el seu ritme de joc per acabar superant-los per cinc gols.

Derrota contundent del Laguna davant el líder, elPallejà, en el partit disputat el passat dissabte a la tarda


Futbol sala

CFS Laguna 1 - Pallejà 6

Els locals van perdre per un contundent 1 a 6 en una tarda poc inspirada, on el Pallejà es va mostrar un sòlid candidat a ocupar la plaça d'ascens a 2a divisió B.
El partit va començar renyit i competit. El Laguna va tenir les dues primeres ocasions, força clares, però no van entrar. Una la va treure el porter in extremis i l'altre es va estavellar en el pal. En el minut 9 de partit, una greu errada dels locals va donar un gol a plaer avantatge als barcelonins, mitjançant un del golejadors de la categoria Domènech. Aquest gol va afectar als locals que un minut més tard, després d'una pèrdua en un contraatac feien el 0 a 2. A partir d'aquí, el Pallejà es va mostrar molt sòlid i experimentat, mentre el Laguna ho intentava però no era la seva tarda i els seus jugadors es mostraven poc inspirats en atac.
En la segona part semblava que podien canviar les coses. Pitu, en ratxa les últimes setmanes, va tenir a les seves botes el primer gol però el porter visitant feia una bona aturada. En un altre mal contraatac local, el Pallejà robava la pilota i feia el 0 a 3 i, 3 minuts més tard en una jugada elaborada feien el 0 a 4. El Laguna va intentar retallar el marcador jugant de cinc, però els visitants feien el cinquè. Cristian per fi, aconseguia un gol pels locals. Ja a les acaballes els visitants feien l'1 a 6, que deixava un contundent marcador favorable als visitants.
El Cambrils en una zona còmoda de la classificació, cinquè lloc, ja queda lluny de les primeres places a falta de set jornades per acabar la lliga, amb l'objectiu de sumar punts i acabar la lliga en el lloc més alt possible.


Tennis taula

Preferent
Cambrils "A" Autoplancha Platino 5 - Amposta "A" 1
Nova victòria de l'equip que es proclama campió del seu grup i aconsegueix l'ascens de categoria. Cal destacar les actuacions dels palistes de l'equip Pajuelo, Vázquez, Arribas i Marc Marchante.

Segona territorial
Cambrils Dynamic System "B" 4 - Nàstic "D" 2
Victòria del Cambrils B que aconsegueix la tercera posició del seu grup. Els jugadors de l'equip són Martínez, Servetti, Marchante i Ferré.

Tercera territorial
Cambrils Fonda Montserrat "C" 3 - Santa Bàrbara 2
L'equip es proclama subcampió de grup i és tercer en la fase d'ascens, amb els palistes Senen, Santi, Isaac, Albert, Raúl, Juan, Ramón, Alan, David, Jessica, Lorens, Pablo, Daniel, José Daniel, José, Salvador, José María, Miguel Ángel i Julem.
 
Promoció "A"
Cambrils Gabinet d'Assesoria Cambrils 2 - Reus Deportiu "B" 3
Derrota molt ajustada de l'equip cambrilenc, amb les intervencions dels jugadors Santi López, Senen Alegret y Daniel Martínez.

Per altra banda, els palistes cambrilencs Daniel Martínez i José Martínez van participar aquest passat cap de setmana en l'Open Reina Elisenda, a Barcelona. David Martínez va  quedar campió, i José Martínez va ser quart.

Comenta aquest article