Societat

L'associació Radio Taxi es mostra molt satisfeta pel volum de feina provinent de la competició de balls esportius

Per Lluís Rovira i Barenys

Taxis a la parada de la Rambla de Jaume I

Els representants de l'associació Radio Taxi Cambrils han volgut expressar públicament la seva satisfacció pel volum de feina que els ha suposat la competició de balls esportius a Cambrils durant aquests dies de Setmana Santa. Segons manifestava José Antonio Ramírez, president de Radio Taxi, a Revista Cambrils Diari Digital, "hem treballat molt en pocs dies i ha estat gràcies a la competició de balls de saló. Aquest esdeveniment ha estat molt bo pel sector del taxi i agraïm a l'Ajuntament que li hagi donat suport i l'animem a que el patrocini cada any". Fora del context de la gent relacionada amb la competició de ball de saló, la feina dels taxistes cambrilencs ha estat, segons Ramírez, més o menys com cada any "però tendint a la baixa".

Pendents de la nova parada

La nova parada de taxis a la rotonda del Club Nàutic, que havia d'estar operativa per aquesta Setmana Santa, no s'ha construït. En aquests moments s'està estudiant una nova ubicació en un lloc proper al que s'havia previst ara fa dos mesos i l'associació Radio Taxi està a l'espera del dictamen final de l'Ajuntament.
D'altra banda, amb l'arribada de la Setmana Santa s'ha suprimit la campanya que s'havia iniciat el passat mes de febrer, d'eliminar els diferents suplements. Tot i això, Ramírez ha explicat que de cara a l'any vinent es podria fer una tarja d'usuari que permetria un estalvi dels suplements del taxi durant tot l'any.

Comenta aquest article