Esports

Jugadors dels equips base del Cambrils United fan una estada esportiva i turística a Anglaterra

Per Redacció

Imatge de grup dels jugadors del Cambrils United juntament amb un altre equip anglès

Una expedició de jugadors de les categories base del Cambrils United ha fet una estada esportiva i turística durant tres dies de la Setmana Santa, a Anglaterra. L'expedició l'han constituït un total de 28 jugadors del club cambrilenc que han estat acompanyats per tres tècnics i per una dotzena de pares i mares. La sortida, des de Reus, es va fer el Divendres Sant i la tornada es va fer el dilluns de Pasqua al matí.
L'estada ha estat promoguda per l'Acadèmia del Futbol de Catalunya, una empresa que s'encarrega de portar equips anglesos a fer estades esportives a la nostra zona. En aquest cas, el procés va ser a la inversa i la resposta per part dels cambrilencs va ser prou bona i satisfactòria. Amb els 28 jugadors desplaçats es van fer dos equips, l'un format pels 14 jugadors de categoria juvenil i l'altre per la resta de jugadors que eren de les categories cadet, infantil i aleví. Durant els tres dies d'estada, els dos equips van disputar dos partits cadascun amb equips anglesos.
Una part important de l'estada a Anglaterra va ser el vessant turístic. La delegació cambrilenca va visitar la ciutat de Liverpool així com el camp de l'equip de futbol, el mític Anfield Road. També van fer una visita per Gal·les i van poder assistir a Manchester, a l'Old Trafford, a presenciar un partit de la Premier entre el Manchester United i el Queens Park Rangers.
L'experiència ha estat del tot positiva i ha la intenció de repetir-la, l'any vinent, ja sigui als mateixos llocs o bé a d'altres indrets de la Gran Bretanya.

Els jugadors cambrilencs a l'interior dels vestidors de l'estadi d'Anfield del Liverpool

Comenta aquest article