Societat

Revista Cambrils consolida el seu lideratge i arriba als 19.000 lectors

Per Redacció



Portades de l'edició del mes de març de Revista Cambrils
Revista Cambrils ha arribat als 19.000 lectors i s'ha convertit en la publicació d'informació local, de periodicitat mensual i de pagament, amb més lectors de Catalunya. Així ha quedat palès en la primera onada del 2012 corresponent al Baròmetre de la Comunicació i la Cultura que es va fer pública el passat 30 de març. Respecte a l'anterior onada de resultats d'audiència, corresponent al novembre de 2011, Revista Cambrils ha passat dels 18.000 als 19.000 lectors. La segona publicació mensual amb més audiència és Delta del Llobregat, del Prat de Llobregat, amb 18.000 lectors.
Cal dir, a més, que dins del rànquing de la demarcació de Tarragona pel que fa a revistes mensuals de qualsevol àmbit, Revista Cambrils és la setena publicació amb més audiència, empatada amb Sàpiens. Aquest rànquing provincial de mensuals està encapçalat per les revistes Muy Interesante i National Geographic, en primer i segon lloc, respectivament.
D'altra banda, cal dir que el col·lectiu de premsa local i comarcal de periodicitats mensual, bimestral i trimestral ha augmentat en 24.000 el nombre de lectors respecte la darrera onada de novembre de 2011.
La propera onada serà presentada el proper dia 27 de juliol de 2012.

Comenta aquest article