Informació general

Gesport continuarà el seu servei de monitoratge fins el 30 de setembre

Per Cristina Sierra

Imatge exterior del Palau Municipal d'Esports

Gesport continuarà fent-se càrrec del servei de monitoratge de les activitats esportives al Palau Municipal d'Esports i del monitoratge de les activitats de Benestar Social fins el proper 30 de setembre. El regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– ha explicat, a Revista Cambrils Diari Digital, que l'Ajuntament i Gesport van arribar a aquest "acord mutu" fa un parell de setmanes, després de veure la bona disposició que hi havia de les dues parts per continuar amb el servei.

Tal com ha apuntat Abella, la gestió es prolongarà fins a finals de setembre i ha afirmat que "estem molt satisfets amb la gestió que ha fet Gesport aquests anys".  El regidor d'Esports i Festes, que ha destacat que "el personal pot estar tranquil", ha explicat que en aquests propers mesos es convocarà un concurs per la gestió de les activitats al pavelló municipal i a partir de l'octubre hi haurà una nova empresa encarregada del monitoratge esportiu.

En el darrer ple ordinari celebrat el passat 27 de març, Abella va explicar que hi havia un contacte amb una empresa perquè es fes càrrec del servei però que finalment es va decidir no contractar-la. "Nosaltres vam parlar amb dues empreses i els hi vam explicar que teníem dos condicions prioritàries: una era el personal i l'altra, que els pagaments es poguessin fer amb més marge. Una d'elles va dir que el tema de pagament no el podia assumir i l'altra empresa sí que estava d'acord amb els pagaments però no assegurava quedar-se amb tot el personal. Per això, veient la bona disposició de Gesport, vam decidir arribar a aquest acord". Recordem que Gesport va anunciar la seva rescissió de contracte pel passat 21 de març però va decidir continuar fent-se càrrec del monitoratge fins que l'Ajuntament trobés una nova empresa.

Comenta aquest article