Esports

Les instal·lacions esportives municipals acullen estades esportives de futbol i d'atletisme

Per Redacció

Un moment de l'estada esportiva d'equips anglesos, el passat dimecres 4 d'abril, a les instal·lacions esportives municipals

Les instal·lacions esportives del camp de futbol i de la pista d'atletisme han acollit, durant la Setmana Santa, diferents estades esportives que han comptat amb la participació de grups provinents d'arreu Europa. Per una banda, del 29 al 30 de març, un grup d'anglesos va venir a fer un stage de futbol i, uns dies més tard, el 3 i el 4 d'abril, un altre grup d'anglesos va fer un altre stage de futbol i korfbal. D'altra banda, la pista d'atletisme acull, des d'ahir i fins el proper divendres, representants de la Federación Guipuzcoana de Atletismo que estan fent sessions de matí i tarda i practiquen les diferents modalitats atlètiques.

Un grup de 60 atletes danesos fan un stage de sis dies a Cambrils

Un grup de 60 atletes del Club Athletik Ballerup de Dinamarca van fer un stage de preparació de sis dies a la pista d'atletisme municipal. Els esportistes, que van arribar el passat 2 d'abril i van marxar Divendres Sant, van fer dues sessions d'entrenaments al dia i que consistien en curses i concursos de llançaments, de salt i altres modalitats. El club danès ja havia organitzat un stage esportiu a Cambrils l'any 2010.

Cal dir que en aquests darreres mesos, les instal·lacions esportives cambrilenques, a més, han acollit diferents tornejos, com el Costa Daurada Cup de futbol 11 i futbol 7, que es va celebrar del 6 al 8 d'abril, i el torneig TGN Cambrils de bàsquet, que es va fer del 31 de març al 4 d'abril. El passat mes de febrer, el camp de futbol va acollir un stage del FC Soluthurn de Suïssa durant 5 dies.

Comenta aquest article