Societat

La processó del Sant Enterrament aixeca una gran expectació en el seu recorregut pels carrers del Barri Antic

Per Redacció

Pas de la processó del Sant Enterrament pel Portal del carrer Major

Els actes litúrgics de la Setmana Santa van tenir un punt d'inflexió, pel que fa a participació popular, en la processó del Sant Enterrament que va discórrer pels carrers del Barri Antic i de la Parellada, el passat divendres a la nit. Un any més, la processó va reunir un bon nombre de feligresos i va gaudir d'una gran expectació al llarg de tot el seu recorregut. D'altra banda, el temps plujós de bona part del dia ja era història i la nit es va presentar serena i sense cap núvol.

Solemne processó

La processó del Sant Enterrament va comptar amb la participació dels Armats de la Congregació de la Puríssima Sang, els confrares de la Congregació de la Puríssima Sang, l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors i molts feligresos al marge de les congregacions. També hi van participar els vuit tabernacles de les parròquies cambrilenques. L'acompanyament musical va anar a càrrec de la banda de l'Escola Municipal de Música de Cambrils i la Cobla la Principal de Tarragona. El recorregut es va iniciar a la plaça de l'Església de Santa Maria i es va acabar a la plaça d'Espanya amb unes paraules de reflexió al voltant dels actes de la Setmana Santa a càrrec de mossèn Ramon Martí, capellà de la parròquia de Santa Maria.

Viacrucis passat per aigua

No tanta sort, pel que fa a la meteorologia, va tenir la celebració del viacrucis matinal ja que a meitat del seu recorregut pels carrers del Barri Antic, es va haver d'interrompre a causa de la pluja.

Comenta aquest article