El cambrilenc Cristóbal Ramírez guanya el seu primer torneig internacional de Tennis Platja

Cristóbal Ramírez, en primer terme, al costat del seu company d'equip i entrenador, Luca Cramarossa en la disputa de l'Open de Gran Canària

El cambrilenc Cristóbal Ramírez va guanyar, a finals del mes de març, el seu primer torneig internacional de Tennis Platja. Del 21 al 25 de març, es va celebrar l'ITF Open de Gran Canària a la platja de Las Canteras i que és vàlid pel circuit mundial de tennis platja. Aquest torneig, de grau 3, va comptar amb la participació de més de 130 participants repartits en modalitats i categories. En aquesta ocasió, el torneig va congregar jugadors procedents de Catalunya, Melilla, Galícia, Balears, Bulgària, Itàlia, França o Bèlgica, entre altres.

Ramírez va arribar a la final junt amb el seu company i entrenador Luca Cramarossa, que van patir remuntant una primera ronda davant els italians Gentile-Placci i els van guanyar en el tercer set per 12-10. A quarts de final, també van remuntar davant els actuals campions d'Espanya Hernández-Dopico, en un partit d'infart. A la final, es van enfrontar davant la parella italiana Omiccioli-Speranzini i van disputar un partit força igualat i van guanyar per 7/6, 5/7 i 11/9.