Esports

El torneig TGN Bàsquet clou la seva novena edició

Per Redacció

El Doctor Azua A es va imposar al CB Parets en la final infantil masculina, per 52 a 32

La novena edició del torneig TGN Bàsquet que es va iniciar el dissabte passat al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, es va cloure ahir al matí amb la disputa de les quatre finals corresponents a les diferents categories del torneig i amb l'entrega dels trofeus als equips participants. En la categoria aleví masculí va quedar primer classificat el Sagrat Cor A, seguit de Jesús M. El Salvador i La Portalada. En la categoria aleví femení, l'equip guanyador va ser el CB Vilassar de Mar mentre que en segon lloc va quedar el Sese i en tercer, el CB Lleida. Pel que fa a la categoria infantil masculí, l'equip guanyador va ser el Doctor Azua A mentre que el CB Parets va quedar segon i el TGN Bàsquet tercer. En infantil femení, va quedar primer el CB Lleida, seguit per Alierta Augusto, en segon lloc, i per CB parets, en el tercer.

42 equips de 20 clubs diferents

En aquesta edició hi han participat un total de 42 equips repartits en les diferents categories. Els clubs participants provenien de Saragossa, la Rioja i de diferents zones de Catalunya i representaven a un total de 20 clubs. Pel que fa a la representació local, enguany només hi ha participat un equip del CB Cambrils en la categoria aleví masculí que ha estat el novè del seu grup.
La competició es va iniciar el passat dissabte en la fase de grups. Els participants al torneig van descansar el passat dilluns, dia en el que van poder gaudir d'una estada a Port Aventura.

L'aleví del CB Cambrils davant el Sagrat Cor B, en un dels partits del torneig

Comenta aquest article