Cultura

Les presentacions de llibres, la gimcana literària pel Barri Antic o el concert de Papagayo, actes destacats del programa Dies de Llibres

Per Redacció

Gemma Massagué i Francesc Garriga van presentar el programa d'activitats

Un any més, torna el programa Dies de Llibres que es va iniciar ahir a la tarda amb la lectura del manifest del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i la posada en funcionament del projecte CINLIT. El regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– i la tècnica de Cultura –Gemma Massagué– van presentar, ahir al matí, el programa d'activitats d'aquest cicle.

Els escriptors Anna Roig, Marc Fargas i Olga Xirinacs presentaran els seus nous llibres

Entre els actes programats entre el 2 i el 28 d’abril, hi ha la presentació de tres llibres amb la participació dels seus autors, que tindran lloc al Centre Cultural. El dia 10 d’abril, la cantant del grup Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Anna Roig, presentarà el llibre “TAN DE VERITAT com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat” editat per Columna Edicions. Aquesta és l'única presentació que Roig farà a la demarcació de Tarragona. El 13 d'abril serà el torn de l'autor cambrilenc Marc Fargas Mas, que presentarà el seu treball "Dins d'una carpeta blava" de Cossetània Edicions. La darrera presentació serà el 17 d'abril amb l'escriptora tarragonina Olga Xirinacs, que presentarà l'obra "La inundació" de Cossetània Edicions.

El Barri Antic acollirà una gimcana literària durant la setmana de Sant Jordi

A més de les tres presentacions, el programa també inclou activitats com l'hora del conte, una visita guiada a la Biblioteca o una obra de teatre. El dia més important serà el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, que se celebrarà com cada any amb les parades de llibres i flors al port. Durant aquella setmana, el Pla de Barris i la Biblioteca Municipal organitzaran una gimcana literària pel Barri Antic sota el títol "S'ha perdut la Blancaneus...ens ajudes a trobar-la?", que també compta amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Comerciants VilaCentre.

Els Papagayo posaran punt i final a les activitats del programa

D'altra banda, el 27 d'abril se celebrarà el IV Banquet Literari al Castell de Vilafortuny, organitzat per l'Associació Cultural de Vilafortuny. El grup cambrilenc Papagayo posarà punt i final a les activitats del programa amb un concert de presentació de la nova gira, dissabte 28 d'abril. Des de l'organització destaquen que els treballs discogràfics també necessiten a la literatura i a les lletres per poder ser una realitat.

Comenta aquest article