Esports

Derrota a casa del FC Cambrils i empats del United, Marina i Vilafortuny

Per Redacció

Marc Viñas refusa una pilota davant d'un jugador de la Canonja en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - La Canonja 3

El FC Cambrils no va aprofitar cap de les tres ocasions claríssimes de gol de les que va disputar durant la primera part, entre elles dos xuts al pal, i al final ho va acabar pagant car en forma de derrota davant el penúltim classificat del grup. A la segona part la Canonja es va avançar al marcador, al minut 48 de partit. Cinc minuts després, Adrià Grau aconseguia l'empat. Els dos equips s'anaven mantenint a ratlla fins que la Canonja, al minut 66 de partit, va capgirar el marcador amb dos gols successius que deixaven el partit molt coll amunt pel Cambrils. Tot i això, el minut 89, Lluís Castelló aconseguia el segon gol pel locals i deixava el definitiu 2 a 3 al marcador.
El cap de setmana vinent no hi ha jornada esportiva en motiu de la Pasqua. La propera jornada es jugarà el 14 - 15 d'abril i el FC Cambrils jugarà al camp del Vila-seca.

Tercera Catalana

Escola F. Sant Pere i Sant Pau 1 - Cambrils United 1

Bon partit del Cambrils United davant el segon classificat de la categoria. Els cambrilencs van disputat un partit molt competitiu i es van avançar al minut 20 de la primera part. El Cambrils United va disposar de tres ocasions clares de gol en aquesta primera part. La segona part va continuar amb la mateixa tònica d'un cambrils United defensiu però al minut 10, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Sant Pere i Sant Pau i va expulsar al cambrilenc Manu per doble targeta groga. Amb un jugadors menys, el Cambrils United va demostrar un bon joc tot i amb l'empat (1-1) es va donar per finalitzat el partit. El proper partit del Cambrils United serà a casa contra La Selva del Camp el cap de setmana del 14-15 d'abril.

La Selva del Camp 1 - Marina 0


El Marina, amb tres baixes de jugadors importants, no va poder endur-se els tres punts davant La Selva. Al minut 22 de la primera part, un penal xiulat a favor de la Selva i que va aconseguir l'1-0 va fer que els cambrilencs despertessin i comencessin a mostrar el seu joc. Tot i tenir ocasions clares de gol, el Marina no va poder empatar el partit i amb el resultat favorable a La Selva van anar al descans. A la segona part, el Marina no va disposar d'ocasions de gol i va finalitzar el partit amb victòria de La Selva.  El proper partit del Marina serà a casa davant l'Hospitalet de l'Infant, després de Setmana Santa.

Quarta Catalana

Un jugador del Vilafortuny i un del Porrera disputen una pilota en el partit d'ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Vilafortuny 1 - Porrera 1


El Vilafortuny va aconseguir l'empat en un partit on va sortir a jugar confiat davant El Porrera, el penúltim equip de la classificació. Al minut 24 de la primera part, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Vilafortuny que es va haver de xutar fins a tres cops. Amb l'1-0, el Vilafortuny va demostrar un joc lent i despreocupat i al minut 40, el Porrera va aprofitar una errada de defensa dels cambrilencs per marcar el gol de l'empat. Amb l'-1-1,l'àrbitre xiulava el final de la primera part.
A la segona part, el Vilafortuny va demostrar una mica més de ganes per aconseguir un gol per guanyar el partit però no va ser fins al minut 40 quan van marcar un segon gol que l'àrbitre va anular. El proper partit del Vilafortuny serà a casa de les Borges del Camps, després de Setmana Santa.

Bàsquet

CB Salou 76 - CB Cambrils 84

Destacada victòria del CB Cambrils davant un rival directe a la classificació. El CB Cambrils va fer un primer període força correcte i va aconseguir una avantatge de quatre punts. Al segon període, però, el Salou va reaccionar i va aconseguir col·locar-se a una distància de 15 punts al seu favor. Els cambrilencs van poder tancar aquest període i arribar a la mitja part nou punts a sota. A la segona part va tocar remuntada i és així com es va arribar a un darrer quart en el que a base de triples i de lluita es va aconseguir la victòria per vuit punts de diferència.
El CB Cambrils jugarà el seu proper partit a casa, d'aquí a dues setmanes, davant el CEB Pallejà.

Hoquei

CH Juneda 2 - CH Cambrils Carvisa 4

El Cambrils va jugar davant el Juneda, un rival molt incòmode i dur, que va mostrar les seves cartes al principi de joc. El cambrilencs es van avançar al marcador amb una jugada de Jordi Mirado a Miki Casteles (0-1). Només un minut després, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Cambrils que va parar el porter però en una jugada ràpida del capità del Cambrils, Jaume, va pujar el marcador a 0-2.  A partit d’aquest moment, el Juneda va encerclar la porteria del Cambrils i fruit d’aquest encerclament, va donar lloc a una sèrie de rebots dins l’àrea i un d’ells va finalitzar amb la bola dins la porteria del Joan Tàsies fent pujar al marcador el primer gol de l’equip local (1-2).
A manca de 05:35 minuts per finalitzar la primera part, les queixes dels jugadors del Juneda van donar lloc a una falta directa a favor del Cambrils i que el porter local la va aturar sense problemes. Quan faltaven 03:47 minuts per el descans, l’acumulació de faltes d’equip va donar lloc a una falta directa a favor del Juneda que la va llençar el seu capità i va ser aturada pel porter cambrilenc. Quan faltava poc més d'un minut i mig per acabar el partit, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Juneda i el porter cambrilenc la va aturar. Amb el resultat provisional d'1-2 s'anava al descans.
La segona part es va iniciar de la mateixa manera, el Juneda jugant al límit i el Cambrils aguantant el resultat i intentant aprofitar un contraatac. Al minut 5 de la segona part, una jugada de força del jugador del Cambrils August Villamayor va acabar amb una passada al davanter cambrilenc Miki Castel i va marcar el tercer gol dels cambrilencs.  El Cambrils va entrar en una fase de joc control, però a manca de 15:22 minuts per acabar el partit, Jordi Mirado va pujar el marcador(1-4).
A falta de 7 minuts per acabar el partit, una jugada molt ràpida del Juneda va donar lloc al segon gol dels locals (2-4).
Quan el marcador assenyalava que faltaven 02:05 minuts per la fi del partit, l’àrbitre va assenyalar la falta a favor del Cambrils donant lloc a una falta directa que va anar a mans dels porter del Juneda. Amb el resultat de 2 a 4 es va donar per finalitzar el partit.
EL proper cap de setmana hi ha descans per ser festiu i el proper partit es jugarà divendres 13 a casa del Reus Deportiu.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

Sant Vicenç 5- CFS Laguna Cambrils 4

El partit va començar amb un Sant Vicenç dominador, però amb poca profunditat i un Laguna que feia comptades jugades amb perill però no resolia a la darrera passada. El Sant Vicenç va fer dos gols en pocs minuts i el Laguna va despertar i va veure que el coratge i l'ambició eren els ingredients per entrar altre cop en el partit. Pitu, poc abans del descans després d'una gran recuperació de Cristian feia el 2 a 1 que posava els del Baix Camp en el partit.
La segona part va començar com va acabar la primera amb un Laguna que es mostrava superior en quant a joc i ocasions, però va ser el Sant Vicenç en una jugada on els defensors visitants, no van poder parar la seva internada i fruit d'un rebot posava el 3 a 1. El Laguna, però, va insistir i Pitu, novament en estat de gràcia feia un gol per l'escaire. A partir d'aquí semblava clar que arribaria l'empat, el Laguna va posar un ritme ràpid i intens que va provocar una expulsió per doble groga. El partit es posava de cara, la pujada d'intensitat va provocar una lesió i una altra expulsió, aquest cop per una agressió sobre Álex, deixaven els locals en quadre. A partir d'aquí però el Laguna va entrar en una fase on va pagar car la seva inexperiència errant gols a porta buida fins i tot, i oblidant esquenes que van suposar el 4 a 3 i el 5 a 4 després que el Laguna tornés a empatar gràcies a Álex. El proper partit del Laguna serà a casa contra El Pallejà, després de Setmana Santa.

Handbol

CH Cambrils 30 - H Montgrí 30

Empat de l’equip cambrilenc aquest dissabte enfront un dels equips que lluiten per assolir l’ascens a primera catalana. Després d’aquest punt, cambrilencs i gironins sumen 18 punts i empaten amb el Granollers en el primer lloc de la classificació. L’encontre es va iniciar amb domini dels visitants, que poc a poc van aconseguir prendre la iniciativa, i agafar distàncies en el marcador. Els cambrilencs, conscients de la importància de l’encontre, van anar trobant solucions i superat l’equador del primer període aconseguien anivellar el marcador. Llavors un parcial de 0-4 favorable als gironins tornava a posar les coses força complicades als locals, que marxaven al descans quatre gols per darrera 14-18.
La segona meitat va començar amb la mateixa línia i els gironins van aconseguir el màxim avantatge amb un 15-21, el partit realment estava molt costa amunt per als locals, però l’entrada de David a la porteria va fer canviar les coses i els visitants es van quedar aturats. Poc a poc, els cambrilencs anaven escurçant les diferències, cosa que feia pujar els ànims dels jugadors i d’una graderia força animada, però en una superioritat dels gironins, aquests tornaven a assolir quatre gols de renda que semblaven acabar amb la resistència dels locals, però en uns últims minuts èpics, els cambrilencs aconseguien ofegar l’atac visitant i igualar el marcador a manca de dos minuts i amb superioritat numèrica. Els cambrilencs van transformar el seu atac i es situaven per davant per primer cop en el partit, però els visitants van poder transformar el seu darrer atac i aconseguir que els cambrilencs no anotessin en els darrers segons. 
Els cambrilencs segueixen en la tercera posició de la classificació, però empatats a punts amb els dos primers i afrontaran després de setmana santa, el desplaçament a la pista del Granollers, on intentaran sumar dos punts per poder dependre d’ells mateixos en la lluita per l’ascens de categoria. 


Handbol Base:
Juvenil Masculí: Safa Horta 20 - CH Cambrils 30
Els nois de l’equip Juvenil continuen sumant els seus partits per victòries i van confirmar el liderat del seu grup de segona catalana, després de vèncer de forma clara i contundent a la pista del segon classificat. Ara esperen el final de la primera fase, per afrontar els encreuaments amb els millors equips dels altres grups i intentar assolir el títol de la categoria.

Tennis Taula

Cambrils "A" Autoplancha Platino 3 -Almoster "A"  2
L'equip campió d'aquesta temporada a la categoria de Preferent també opta a guanyar la Copa Tarragona. Jugadors destacats: José Pajuelo i Alfredo Vázquez.

Comenta aquest article