Informació general

El pàrquing de l'Ajuntament s'obrirà al públic en dues setmanes

Per Cristina Sierra

Rampa d'accés al pàrquing situada davant l'Hospital Lleuger

El pàrquing de l'Ajuntament estarà operatiu en 15 dies, segons va apuntar, ahir, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, després de signar l'acta de comprovació de l'aparcament, el pas previ a l'oberta de la nova infraestructura. En aquest acte també hi van ser presents el representant de l'empresa Iridium –Sergi Herranz– i el delegat de Lleida de l'empresa Dragados.

El cost de l'obra ha estat sufragat al 100% per l'empresa Iridium, que pertany al grup Dragados. Tal com va explicar Herranz, la duració completa de les obres ha estat de 17 mesos i l'empresa tindrà la concessió d'explotació de la infraestructura durant 39 anys. En total, les obres han costat quatre milions d'euros. Per la seva part, l'alcaldessa de Cambrils va destacar que la propera obertura del pàrquing és una "molt bona notícia" ja que ajudarà a "dinamitzar la zona".

Un pàrquing de dues plantes amb una capacitat per a 301 vehicles

Després de la signatura, es va procedir a la visita del pàrquing. L'aparcament té dues plantes i una capacitat total per a 301 vehicles. L'entrada principal està situada davant l'Hospital Lleuger i la sortida es farà per l'institut Cambrils. Per als vianants hi ha dos accessos, amb ascensor i escales. Tal com va apuntar el representant de l'empresa Iridium, pels usuaris habituals de l'aparcament hi haurà la possibilitat d'adoptar una tarifa d'abonat o bé, de propietari.

Amb la propera obertura del pàrquing es tancarà l'aparcament de terra situat darrere del pavelló, un espai que es va habilitar com a alternativa mentre es feien les obres del pàrquing de l'Ajuntament. Els Ajuntaments de Cambrils i de Vinyols i els Arcs van firmar un conveni que establia poder habilitar el pàrquing de terra però que un finalitzada l'obra de l'aparcament, aquest acord deixaria de tenir vigència de manera automàtica.

Comenta aquest article