Societat

Uns alumnes de l'institut Cambrils participen en la final del concurs estatal d'economia de l'empresa Young Business, a Madrid

Per Berta Ruiz

Els alumnes participants en el concurs van rebre el suport econòmic de La Caixa

El grup d’alumnes de l’institut Cambrils –acompanyats de la seva professora Ina Martínez– participants en el concurs estatal d'economia organitzat per l'empresa Young Business Talents van prendre part, els dies 24 i 25 de març a Madrid, en la final i la gran final del concurs. Aquesta va comptar amb els 75 equips finalistes de tot l'Estat que han participat en aquest certamen adreçat a alumnes de Batxillerat.

La final va comptar amb prop de 300 alumnes i quatre equips catalans van resultar els guanyadors de la gran final. L’equip de l’institut Cambrils –amb alumnes de primer de Batxillerat– va arribar a la final d’entre els 75 equips finalistes, però no va poder arribar a la gran final donada la gran competència i competitivitat que es va donar en el concurs. No obstant això, la professora d’aquest grup –Ina Martínez– valorava positivament l’experiència viscuda, així com les ganes de seguir participant en properes edicions. Amb aquest concurs, els joves han pogut aprendre més detalls de com funciona el món empresarial i la guerra que es genera quant a preus, despeses i decisions que van canviar el rumb d’una empresa cap a l’èxit o el fracàs.

La visita a Madrid no només es va centrar en la disputa del concurs, sinó que també va servir d’excusa per visitar d’altres àmbits culturals. Van anar a veure l’obra de teatre “La Ratonera” d’Agatha Christie.

Un moment de la disputa de la final del concurs d'economia

Comenta aquest article