Societat

Cambrils acollirà la sisena edició del D.O. World Dance Sport, "les olimpíades dels balls de saló"

Per Cristina Sierra

Xavier Martí, Mercè Dalmau i Antoni Mas van presentar la sisena edició de la D.O. World Dance Sport

El Palau Municipal d'Esports de Cambrils acollirà del 5 al 9 d'abril, la sisena edició de la D.O. World Dance Sport "Dance Olympiad", l'esdeveniment internacional vinculat al món del ball esportiu que comptarà amb cinc modalitats diferents: Ball esportiu; Hip hop; Wheelchair (cadira de rodes); Campionat Nacional de DanceShow i la Copa d'Espanya de Twirling. Aquesta edició comptarà amb la modalitat no puntuable d'Open Down per parelles amb Síndrome de Down. Ahir al matí, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor de Turisme –Xavier Martí – i el director general d'ATA Produccions –Antoni Mas– van presentar aquest concurs de balls de saló.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de 3.500 persones vingudes de tot el món

Mercè Dalmau va destacar la importància de l'esdeveniment, ja que hi participaran 3.500 persones de tot el món i, tenint en compte els familiars i participants, podria tenir una repercussió de prop de 7.000  que visitaran Cambrils. L'alcaldessa va destacar l'"aposta de seguir situant Cambrils com una destinació turística i esperem que l'esdeveniment sigui tot un èxit". L'Ajuntament de Cambrils ha aportat 45.000 euros per a la realització d'aquest certamen.

Per la seva banda, Xavier Martí va apuntar que Cambrils "acollirà les olimpíades dels balls de saló" i suposarà una propaganda molt important. El regidor de Turisme va explicar que ja hi ha més de 460 habitacions d'hotels agafades, així com diferents apartaments. Martí va afirmar que "aquesta Setmana Santa, Cambrils estarà més ple que altres anys i des del Patronat de Turisme estem encantats d'oferir aquest esdeveniment". El regidor també va apuntar que Turisme facilitarà guies de restauració i plànols de Cambrils perquè la gent visiti la ciutat.

El concurs es retransmetrà per Internet

Tal com va explicar Antoni Mas, ATA Produccions va escollir Cambrils perquè té dos pavellons i facilita l'organització del concurs. Les competicions les retransmetran per televisió 25 països i a Catalunya ho farà el canal d'Esport 3. Una de les novetats d'aquesta sisena edició és que el concurs es podrà seguir per Internet el divendres, dissabte i diumenge. Per l'altra banda, els preu de l'entrada per assistir un dia al concurs és de 10 euros i per dia, es posaran a  la venda 800 entrades. També hi hauran abonaments per aquelles persones que vulguin assistir més d'un dia al pavelló.

Comenta aquest article