Esports

La novena edició del Torneig TGN Bàsquet Cambrils 2012 portarà 42 equips d'arreu de l'Estat i prop de 500 jugadors

Per Redacció

Un moment de la roda de premsa de presentació del torneig. D'esquerra a dreta: Sergio Lou, Josep M. Adam, Lluís Abella i Iñaki Liarte

La novena edició del Torneig TGN Bàsquet portarà fins a Cambrils un total de 42 equips d’arreu de l’Estat, procedents de llocs com La Rioja, l'Aragó, així com equips de les diferents províncies catalanes. En total hi prendran part una vintena de clubs com Clavijo de La Rioja, Stadium Casablanca, Alierta Augusto, Doctor Azua, CD Romareda, CD Pirineos i El Salvador de Zaragoza, clubs catalans com Parets, SESE, AE Collblanc, AE Badalonès, AEC Collblanc, CE Sant Nicolau, CB Lleida, i equips tarragonins com La Portalada, Cesar August i Sagrat Cor. El torneig també comptarà amb la presència d’un equip aleví masculí del CB cambrils. El torneig era presentat ahir en roda de premsa pel regidor d'Esports de l'Ajuntament –Lluís Abella–, el president del TGN Bàsquet –Josep M. Adam–, el vicepresident del TGN Bàsquet –Iñaki Liarte– i Sergio Lou del club tarragoní.

500 jugadors i 110 partits previstos

Setan prop de 500 jugadors –xiquets i xiquetes d'entre 10 i 14 anys, pertanyents a les categories d'aleví i infantil–, juntament amb 60 tècnics, 40 persones d’organització i més de 300 acompanyants. Tots ells estaran allotjats a Cambrils durant els dies que duri el torneig. Aquest s'iniciarà el proper divendres 30 de març amb l'arribada dels equips. Els partits començaran a disputar-se el dissabte 31 de març a partir de les 9 del matí a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports. El dilluns 1 d'abril, tots els participants aniran a les instal·lacions de PortAventura, mentre que el dimarts continuarà el torneig amb les fases finals i el dimecres dia 4 es jugaran totes les finals. El torneig finalitzarà cap a les 14.00 hores d'aquest dia amb l'entrega dels trofeus. Un total de 110 partits que ompliran de bàsquet el pavelló cambrilenc.

Comenta aquest article