Informació general

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre es promocionen a la fira MITT de Moscou amb unes previsions d'increment del turisme rus d'un 20%

Per Redacció

La delegació de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre davant l'estand a la fira MITT de Moscou

El Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona promociona la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a la fira MITT de Moscou, una de les fires turístiques internacionals més importants de Rússia. Des del passat dimecres 21 de març, fins demà dissabte 24, la Diputació hi mostra l’oferta turística del territori juntament amb els patronats de Vila-seca/la Pineda Platja, El Vendrell/Coma-ruga, Torredembarra, Tarragona, la Tàrraco Romana, Salou, Reus, l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, a més de PortAventura. Tots aquests ens de promoció turística exposen els seus atractius de manera coordinada en un estand a l’espai de l’Agència Catalana de Turisme. Una de les novetats d’enguany és la presència dels recursos turístics de les Terres de l’Ebre, amb una especial incidència en les excursions i les visites al territori.

El mercat rus s'incrementarà un 20%

Amb una important presència de professionals del sector (agències receptives, hotelers, apartamentistes, la Federació d’empresaris d’hosteleria de la Província de Tarragona...), la fira esdevindrà molt útil amb vista a fer una primera prospecció del que pot significar la temporada 2012. En aquest sentit, es preveuen uns percentatges d’increment del mercat rus de prop del 20% respecte la temporada anterior. Alguns dels contactes que s’hi realitzen són amb les agències TezTour, Coral, TUI Rusia, Natalie Tours, Pegas i NevaVremia.

La presència de la Costa Daurada a la MITT inclou a la visita de l'alcalde de Salou –Pere Granados–, i dels regidors –Xavier Martí, de Cambrils; Xavier Graset, de Vila-seca; Benet Presas, de Salou–, així com tècnics en turisme. La Costa Daurada disposa d’un taulell d’atenció al visitant amb informació genèrica i informació dels patronats de Turisme que han format aquest córner específic, a més d’un altre taulell per a PortAventura, encapçalat per la seva directora de vendes, Coro Miguel, i l’assessor del comitè executiu Giovanni Cavalli.

A banda de la promoció directa de les destinacions i les seves ofertes, cal fer esment dels esforços que es duen a terme aquests dies a la fira de Moscou pel que fa a l’organització de viatges de familiarització. Durant aquesta primavera, més de 2.000 agents de viatges i directors d’agències visitaran les destinacions per conèixer de primera mà els productes i el territori.

El 70% del turista rus que arriba a Catalunya tria la Costa Daurada

El Patronat de Turisme de la Diputació tancarà enguany accions de col·laboració i co-màrketing amb els operadors turístics russos per un import de 170.000 euros, un import que reflecteix la importància d’aquest mercat per a la Costa Daurada. La fira està sent molt positiva, tant per les perspectives del mercat com pel pes específic que té Catalunya i especialment Costa Daurada quant a reserves. Actualment, el 70% del turista rus que arriba a Catalunya tria la Costa Daurada.

La fira MITT de Moscou va aplegar l’any passat gairebé 80.000 visitants. El certamen concentra professionals i públic final en un moment en què el turista rus s’ha convertit en un dels més importants entre les nacionalitats estrangeres que visiten la demarcació de Tarragona, on l’any passat van arribar 235.000 visitants russos.

Comenta aquest article