Societat

El Casal Municipal de la Gent Gran acull la presentació del programa Club Ara de La Caixa

Per Berta Ruiz

Un moment de la presentació del programa Club Ara de La Caixa, ahir a la tarda

La sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran va acollir, ahir a la tarda, la presentació del programa Club Ara de La Caixa. Els directors de les set entitats bancàries que té La Caixa a Cambrils van ser presents a l’acte per tal d’explicar els avantatges i beneficis que poden obtenir totes les persones majors de 65 anys amb aquest nou programa.

La directora de l’oficina de La Caixa de la plaça del Marquès de Marianao –Maite Torrellas– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que, “les persones majors de 65 anys que cobren la seva pensió a través de La Caixa poden fer-se del Club Ara i disposen d’una sèrie d’avantatges. Volem explicar als nostres clients i també als que no ho són tots els beneficis que poden tenir en temes de salut com un servei d’assistència les 24 hores, diferents tipus de descomptes en compres i serveis, disposen d'unes targetes de crèdit sense comissions i d’altres avantatges financers”.  Aquesta és una iniciativa novedosa que La Caixa està impulsant enguany arreu de tot l’Estat.

Avantatges i beneficis per a les persones majors de 65 anys

Per la seva part, el director de l’oficina del passeig de Lluís Companys –Eduard Vera– també va afegir que la xerrada s'adreçava tant a clients com a d’altra gent que vulgui informar-se. De fet, segons va dir, “hi ha molta gent que és client i no coneix els beneficis i avantatges que pot tenir”. A tots els assistents se’ls hi va fer entrega d’un obsequi: una entrada al CosmoCaixa. A més, La Caixa també pagarà el desplaçament en autobús als que siguin clients. Per completar l’acte, també se’ls hi va oferir un piscolabis i música i ball. “És una manera de premiar aquest col·lectiu perquè, a vegades, potser no tenim prou temps per dedicar-li. És molt important per a nosaltres, és la nostra raó de ser. El nostre nom és caixa d’estalvis i pensions, és un col·lectiu que va ser la nostra essència de naixement. Poder revertir-ho directament en la teva població, i allà on tens les seves oficines, i que els teus clients se’n beneficiïn és molt important”.

Finalment, Maite Torrellas també va fer esment dels projectes de l’obra social de La Caixa. “Som de les poques entitats que mantenim les aportacions a l’obra social i volem explicar tots els programes en els quals invertim. Aquest és un element diferenciador molt important, que ens dóna molt d’orgull als que hi treballem”, va dir.

Comenta aquest article