Esports

Maria Rius, Núria Besiròvic, Maria Carbó, Núria Cardona i Josep Franqueza pugen al podi en el primer Trofeu d’iniciació de patinatge artístic

Per Redacció

Patinadores cambrilenques que van participar a la competició amb la seva entrenadora

Dinou patinadors i patinadors del Club Patí Cambrils van participar el passat cap de setmana, els dies 17 i 18 de març, en el primer Trofeu d’iniciació de patinatge artístic de la temporada 2012, que va tenir lloc a Amposta. En aquesta competició hi van participar 272 patinadors i patinadores de la demarcació de Tarragona, la qual cosa ens indica la nombrosa quantitat de patinadors que actualment practiquen aquest esport.

Les patinadores cambrilenques van obtenir unes excel·lents classificacions, obtenint cinc podis i unes bones posicions de la resta de patinadors del club. Així doncs, en el nivell l, en la categoria 0-7 anys, la patinadora Maria Rius va obtenir la 1a posició i Núria Besiròvic la 3a; en la categoria de 8 anys Sílvia Lahera es va classificar en la 4a posició, Laura Martínez en 5a, Carla Herrera en 7a,  i Sofia Caballero en la 15a posició. En la categoria de 9 anys, Maria Carbó va quedar primera classificada i José Luis Montull el 21è; en la categoria 10-11 anys, Núria Cardona es va classificar en 1er lloc, Mar Paredes en el 21è, i   Abril Barbosa en el 31è; i en la categoria 12-13 anys, Josep Franqueza va quedar en la 3a posició, Cristina Lahera en la 9a, Sara Montull en 12a i  Nerea Caja en la 15a.
Per altra banda en nivell 2, en la categoria 10-11 anys, Natalia Arroyo va obtenir el 4rt lloc, Itziar Rofes el 14è, i Laia Gavaldà el 18è lloc. Per últim, en la categoria 12-13 anys, Coia Moreno va quedar la 21a.

El segon Trofeu d’iniciació en el qual tornara a participar els patinadors cambrilencs serà els dies el 14 i 15 de juliol al CPA El Vendrell.

Patinadores cambrilenques que van participar a la competició amb la seva entrenadora

Patinadors cambrilencs participants a la competició amb les entrenadores del Club

Comenta aquest article