Societat

Prop d'un centenar de joves cambrilencs participen al torneig de tennis taula i de futbolí del ViudNit

Per Redacció

Els joves van jugar a futbolí i a tennis taula

La primera edició del ViudNit d'aquest 2012 va congregar, el passat dissabte, prop d'un centenar de joves cambrilencs i cambrilenques que van participar en el torneig de tennis taula, que es va fer per primer cop. Aquesta edició també portava com a novetat un canvi d'ubicació, ja que a partir d'ara, el ViudNit es farà a l'Ateneu Juvenil i tindrà un caire més cultural. A banda del torneig de tennis taula, organitzat pels corresponsals dels instituts, els joves també van poder jugar al futbolí.

Tal com han apuntat des de la regidoria de Joventut, de cara a la propera edició del mes vinent s'introduiran alguns canvis després d'haver escoltat les opinions dels joves durant el passat dissabte a la nit.

La regidoria de Joventut endega la Free Show Room per promocionar joves artistes de Cambrils i dels pobles del voltant

Enguany, tots els dies que se celebri el ViudNit també es farà la Free Show Room, un projecte per promocionar joves artistes cambrilencs i dels pobles del voltant. La idea de la Free Show Room és que sigui una plataforma artística per donar cabuda a tot tipus d'espectacle artístic que es pugui fer en un espai petit i que hi puguin participar grups variats o artistes polifacètics que toquin totes les variants dins el món artístic, com ara la música, el teatre, mim, monòlegs, titelles i arts escèniques vàries o la màgia.

Per aquest passat dissabte, s'esperava l'actuació del grup cambrilenc Jukebox però el mateix dissabte, aquest grup va declinar la seva participació i es va haver de cancel·lar el concert. La propera sessió de ViudNit i Free Show Room serà el proper 14 d'abril amb el torneig de tennis taula i futbolí i les actuacions de Els Caravana i els BlueBerry Wine.

Comenta aquest article