Informació general

El Patronat de Turisme promociona la gastronomia local entre els empresaris austríacs

Per Redacció

Carme Cros, Mercè Dalmau i Xavier Martí amb els empresaris austríacs establerts a Catalunya, el passat dijous al vespre

El Patronat de Turisme de Cambrils i l’Austrian Business Circle (ABC) van organitzar, el passat dijous al vespre, una ponència i una degustació per promocionar la gastronomia de Cambrils entre els empresaris austríacs establerts a Catalunya. L’esdeveniment va comptar amb el patrocini del Celler el Mas Roig, el Consell Comarcal del Baix Camp, la Cooperativa Agrícola de Cambrils i Saborea. La conferència, amb el nom de “Gastronomia, una nova forma de posicionament turístic”, es va celebrar a l’Hotel Guitard Grand Passage de Barcelona i va anar a càrrec de Pep Palau, director de projecte de “Pep Palau, von Arend & Associats” i Co-director del Fòrum Gastronòmic de Girona i Santiago de Compostela.

El conferenciant va referir-se a Cambrils com una destinació històricament coneguda per la seva rica gastronomia, no només en productes de mar sinó també en productes de terra i de la importància de l’actualització, la renovació i el treball dia a dia per no quedar-se allunyat, “antic”, en el temps. A continuació, el regidor de turisme de l’Ajuntament de la localitat austríaca de Villach –Peter Weidinger– i l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– van exposar les experiències de les seves ciutats com a casos pràctics.

Un cop acabades les conferències, els cuiners cambrilencs Joan Bosch i Diego Campos van oferir una degustació amb productes propis de Cambrils que va consistir ens calçot amb tempura, llagostins, cilindre de patata de Prades amb trufa, suquet de rap i popets amb ceba i tomaca, entre altres plats, i es va amenitzar amb vins del Celler Mas Roig. El sopar va acabar amb un sorteig de dos lots de productes del Consell Comarcal, dos sopars a Cambrils, una ampolla de vi Magnum Les Sorts Vinyes Velles 2007 del Celler el Masroig, dos lots promocionals de Cambrils i dos lots de productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Un moment de la conferència a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils

Comenta aquest article