Esports

El FC Cambrils cau derrotat a casa mentre que l'United i el Marina aconsegueixen la victòria a domicili

Per Redacció

Borràs condueix la pilota davant l'oposició d'un jugador del Gandesa en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 0 - Gandesa 1

El FC Cambrils, tot i no fer un joc brillant, no va merèixer perdre el partit que va disputar ahir a la tarda al nou estadi municipal. Els cambrilencs van disposar de fins a set ocasions clares per a marcar i no van saber-ne transformar cap. Per contra, el Gandesa marcava a la primera arribada amb perill que feia a l'àrea cambrilenca, al minut 21 de partit i només disposava d'una altra clara ocasió per ampliar el marcador, també a la primera part mentre que en els darrers 45 minuts es va dedicar a aguantar el resultat. En els darrers compassos del partit el Gandesa va veure com li expulsaven dos jugadors per doble targeta groga i finalitzava el partit amb nou jugadors.
La propera setmana el FC Cambrils juga al camp del Bonavista, el cuer de la categoria.

Tercera Catalana

Falset 2 - Cambrils United 3

El Cambrils United va guanyar un partit força important davant el Falset, un equip molt competitiu i que va sortir amb ganes d'endur-se la victòria. El Cambrils United va sortir amb moltes ganes i al minut 22, Rivero va avançar el marcador als cambrilencs. Només dos minuts més tard, Jonatan va marcar el segon gol dels cambrilencs. El Falset va començar a desplegar el seu joc competitiu al minut 36, quan va marcar el primer gol i en temps de descompte de la primera part, va aconseguir el gol de l'empat. El Cambrils va desplegar un molt bon joc durant la segona part i al minut 30, Calvó va marcar el definitiu 2-3.

El proper partit del Cambrils United serà a casa contra l'Alcover.

Alcover 2 - Marina 3

El Marina va començar amb nervis un partit davant un dels equips més forts de la competició. La primera part va anar en contra dels cambrilencs, ja que l'Alcover va marcar un gol al minut 18 i només quatre minuts més tard va aconseguir el 2-0. Deu minuts abans d'acabar la primera part, Salvat, jugador del Marina, va marcar el 2-1, obrint la porta a la remuntada dels cambrilencs. La segona part va estar marcada pels nervis dels dos equips i per les targetes grogues però els jugadors del Marina van aconseguir estabilitzar el seu joc i al minut 15, Diop va aconseguir el gol de l'empat. Sis minuts més tard, Carmelo va marcar el definitiu 2-3.
La setmana vinent el Marina s'enfrontarà a casa davant el Sant Pere i Sant Pau, el líder de la classificació.

Marina 2 - Cambrils United 2 (resultat final)

El passat divendres, cinc minuts abans de les nou del vespre, es va iniciar la disputa dels 12 minuts del derbi local entre el Marina i el Cambrils United que havien quedat pendents arran de la picabaralla que hi va haver en aquest partit disputat el passat 14 de gener. Amb 10 jugadors per part del Marina i 8 per part de l'United es va continuar el partit. Als cinc minuts disputats, el Marina va aconseguir marcar gràcies a una rematada de Diop. El marcador ja no es va moure més i va quedar un resultat final d'empat a dos i repartiment de punts entre els dos equips cambrilencs.

Quarta Catalana

Vilafortuny 1 - Vallmoll 4

El Vilafortuny va perdre davant el Vallmoll, el tercer classificat de la categoria que va demostrar la seva superioritat només començar el partit. La primera part va estar marcada pels tres gols del Vallmoll al minut 33,44 i 46. Amb el resultat en contra, el Vilafortuny va veure la llum al començament de la segona part amb el gol de Recasens però no va servir per intentar remuntar el partit. Gamero, jugador del Vilafortuny, va ser expulsat al minut 55 per doble targeta groga i el Vilafortuny va aguantar la resta del partit amb 10 jugadors.

La setmana vinent el Vilafortuny jugarà a casa del Vimbodí CF "A".

Bàsquet

Bàsquet Samà 68 - CB Cambrils 76

L'equip sènior A del CBC es va imposar en la pista del Bàsquet Samà, l'actual tercer classificat del grup, per 68 a 76. Des de l'inici del partit, l'equip va sortir molt concentrat i mentalitzat i ben aviat va aconseguir un parcial favorable, malgrat que els locals van retallar diferències i van aconseguir l'empat a la fi dels deu primers minuts. En el segon quart, el partit va seguir força igualat, amb intercanvi de cistelles per part d'ambdues bandes. Tot i això, gràcies a una bona defensa i l'encert cambrilenc en atac van donar un parcial de 0 a 9 favorable al CBC que va ser contrarrestat poc abans del descans, deixant el marcador en 28 a 31.
En la represa, els locals van aconseguir l'empat i va capgirar el marcador, posant-lo al seu favor. A partir d'aquí va arribar la reacció de l'equip cambrilenc que, novament va avançar-se en el marcador per quatre punts. El darrer període va ser decisiu, amb un Cambrils que va començar molt encertat i que va assolir un avantatge màxima de deu punts. Els locals però, van reaccionar i van reduir la diferència a quatre punts. Donat l'ajustat marcador, els vilanovins van començar a fer faltes personals per tal d'aturar el rellotge i aconseguir remuntar el marcador advers. Els cambrilencs es van mostrar molt encertats des de la línia de tirs lliures, i van transformar 12 dels 18 tirs llançats. Finalment, victòria ajustada del CB Cambrils en una pista complicada.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa contra el Vilanova i la Geltrú.

Hoquei

CP Congrés 2 - Cambrils CH 2

El Cambrils va començar el partit deixant clar que anava a buscar la victòria des del primer segon i l’àrbitre va jugar un paper molt important en el desenllaç del partit. Al minut 2 de partit, una jugada del Cambrils molt ben lligada entre tots els jugadors va aconseguir el primer gol, obra de Miki Castel. El partit continuava i el col·legiat va començar amb el seu recital de xiulet, fins que a manca de 19 minuts per finalitzar la primera part va assenyalar un penal a favor del Congres, donant lloc al primer gol de l’equip local (1-1). Tot semblava que la primera part acabaria amb aquest empat, però una jugada molt ben enllaçada per l’equip del Congres va donar lloc a un xut al segon pal del porter on un jugador del Congres, lliure de marca, va col·locar l’estic i fa pujar al marcador el segon gol i va donar avantatge als barcelonins (2-1).
La segona part va començar de la mateixa manera, joc embolicat dels dos equips i recital de l’àrbitre.
L’àrbitre va xiular un parell de penals a favor del Congres que haguessin pogut, juntament amb les faltes directes aturades pel porter cambrilenc Joan Tàsies, sentenciar el partit a favor de l’equip local; però el no donar el partit per perdut i no abaixar el cap en cap moment, va donar lloc a que a manca de 04:52 minuts per la fi del partit una jugada de Miki Castel va aconseguir el 2-2. El marcador no es va bellugar i el partit va finalitzar amb empat a dos i un punt per cadascun dels equips.
El proper cap de setmana el Cambrils jugarà a casa davant el Cornellà, novè classificat de la lliga.

Handbol


CH Cambrils 29 -OAR Gràcia Sabadell 27

Partit importantíssim el que va guanyar el Cambrils davant el Gràcia Sabadell, ja que havia encadenat quatre jornades seguides sense conèixer la victòria i s’havia de fer fort per continuar amb opcions de lluitar per l’ascens de categoria. L’encontre es va iniciar amb lleuger domini dels visitants que van aconseguir prendre la iniciativa, tot i que les distàncies van ser mai superiors a tres gols. Poc a poc, els cambrilencs es van anar trobant millor i superat l’equador del primer període aconseguien  anivellar el marcador. Llavors, un parcial de 0-3 favorable als vallesans tornava a posar les coses complicades als locals, però en uns bons últims minuts de la primera part els cambrilencs aconseguien altre cop igualar el resultat arribant al descans amb empat a 15 gols.
La segona meitat va començar amb els cambrilencs molt més posats en el partit i fent gala d’una actitud més agressiva en defensa van aconseguir prendre la iniciativa. Els sabadellencs mai van perdre la cara al partit, però poc a poc els locals prenien alguns gols de renda gràcies al seu joc ràpid i a l'eficàcia dels seus llançaments exteriors. Semblava que el partit estava gairebé resolt quan, a falta de poc més de cinc minuts, els cambrilencs aconseguien sis gols d’avantatge, però llavors un seguit d’exclusions en contra van complicar el desenllaç del partit, però gràcies a diverses aturades del porter local es va poder conservar el resultat i aconseguir un triomf important per a la moral de l’equip.
Els cambrilencs, que ara son tercers en la classificació i sumen quinze punts, afronten aquest proper cap de setmana la visita a la pista del Polinyà, on haurien de sumar dos punts més per seguir amb plenes opcions de lluitar per l’ascens de categoria. 

Handbol Base:
Juvenil masculí: Sant Martí 26 – 32 CH Cambrils
Els juvenils continuen líders i comptant tots els seus partits per victòries. Ara es preparen per afrontar d’aquí a dues setmanes la visita a pista de la Safa Horta, amb qui es jugaran el primer lloc de la classificació.
Cadet masculí: EH Sant Vicenç 35 – 35 CH Cambrils
Empat dels nois cadets en una pista força complicada. Segueixen agafant experiència i aprenent per afrontar més preparats la propera temporada.
Cadet femení: CH Agramunt 15 - 15 CH Cambrils
Empat també de les noies cambrilenques, que continuen líders i sense conèixer la derrota i afronten les dues últimes jornades amb plenes opcions de quedar primeres de la competició, tot i que s’han d’enfrontar amb els dos màxims rivals.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

Monistrol de Montserrat 4 - CFS Laguna Cambrils 6

El Laguna Cambrils va guanyar per 4 gols a 6 a domicili. L'equip cambrilenc, que afrontava el partit amb la baixa del seu golejador Patrick i la tornada a l'equip del porter Iñaki, va sortir a la pista coneixedor que no podia perdre a la pista del cuer, si volia continuar en els llocs capdavanters. El partit va començar amb ocasions pels dos equips, els tarragonins en una bona triangulació aconseguien, mitjançant Álex, fer el primer gol de la tarda. Als dos minuts, un córner del Monistrol va significar l'empat. Uns minuts d'indecisió van precedir al segon gol del Laguna, signat també per Álex. Els àrbitres no van voler veure un clar penal sobre Joan, i van carregar amb faltes als visitants. Fruit d'un doble penal els locals batien a Iñaki i empataven poc abans del descans.
El Laguna va sortir a la segona part amb les idees ben clares i Pitu i David Moroño, que van fer un bon partit, van posar un avantatge de dos gols en el marcador. El Laguna, mitjançant Pitu i Cristian, hauria pogut tancar el partit però el Monistrol no va abaixar els braços i Mendoza acostava el marcador en una jugada calcada al primer gol. El partit es va posar perillós, però Álex signava el seu hat trick amb un gran gol ple d'astúcia i ambició. Un minut més tard el veterà Ruben Mendiluce donava esperances als montserratins amb un gran xut, però Cristian va donar la victòria al Laguna, la sisena a domicili de la temporada.
El Laguna Cambrils és el cinquè classificat, amb 36 punts i  a 4 punts del líder i la setmana vinent s'enfrontarà al Castellbisbal.

Un jugador del Mediterrani i un del Catllar lluiten per la pilota en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Preferent


CFS Mediterrani G.Sirvent 8 - El Catllar FS 0

 El Mediterrani va aconseguir davant de la seva afició una victòria clara i contundent davant el Catllar per un resultat de 8 gols a 0, en un partit on el conjunt cambrilenc va mostrar, en moltes fases del partit, un gran joc d'atac amb jugades elaborades i gols amb triangulacions on participava tot l'equip. Des de l'inici del partit, el Mediterrani va mostrar la seva superioritat, tot i comptar amb quatre baixes, i va tenir controlat en tot moment el ritme del partit. Tot i el domini dels cambrilencs, no va ser fins al minut 8 que gràcies a un xut creuat de Barragan, el Mediterrani  inaugurava el marcador. A partir del primer gol tot va sortir rodó pel Mediterrani ja que en només cinc minuts Fran firmava un hat trick que posava molt de cara la victòria final pels cambrilencs.Amb el 4 a 0 el Mediterrani va jugar a plaer i quan tot semblava que s'arribaria al descans amb aquest resultat, una gran combinació entre Fran i Jose Maria va permetre a aquest últim marcar el cinquè gol a falta de vint segons per arribar al descans.

La mitja part no va beneficiar al Mediterrani ja que als seus jugadors els hi va costar molt entrar una altra vegada en la mateixa dinàmica que havien mostrat a la primera part i per la seva banda el Catllar va sortir amb més ganes. Aquestes ganes en certs moments del partit van convertir-se en joc dur per part de l'equip visitant que, tot i carregar-se ràpidament de faltes,va comptar amb l'excessiva  permissivitat de l'àrbitre. Aquesta permissivitat va provocar diversos enfrontaments entre jugadors dels dos equips i en conseqüència va provocar que els jugadors del Mediterrani es desconcentressin. Però quan més setge estava posant el Catllar a la porteria defensada per Emilio, José Maria, al minut 12 de la segona part i  gràcies a la perfecta execució d'un doble penal, feia pujar al marcador el 6 a 0 a favor dels cambrilencs. Aquest gol i el temps mort demanat pel tècnic local va ajudar a que els jugadors del Mediterrani tornessin a mostrar el bon joc desplegat a la segona part i primer, de nou Fran amb un fort xut i posteriorment Joaquín, a falta de quatre segons per acabar el partit, van arrodonir el marcador en el definitiu 8 a 0, un resultat que feia temps que no aconseguia el conjunt cambrilenc.

Escacs

Aquest passat diumenge es va disputar la vuitena ronda del campionat d'escacs per equips.

Cambrils "A" 7 - Reus Ploms 3
El primer equip del Cambrils es trobava amb el Reus Ploms a la vuitena ronda. Era un encontre fonamental, ja que si el Cambrils guanyava ascendia de categoria i donava la possibilitat de jugar la primera posició davant el Masdenverge. El resultat no va decepcionar: un encontre plàcid amb el marcador favorable des d'un bon principi i van guanyar les seves respectives partides Recasens, Franquet, Llabería, Costa, Ferré i Nieves. Pujol i Piqué van afegir un resultat de taules i tan sols Baiges i Vizcaino van doblegar el rei en aquesta ocasió.
 
Cambrils "B" 2 - Alcanar 4
L'Alcanar es va imposar al Cambrils B, tot i que el resultat va ser força igualat. Van guanyar les seves respectives partides Cabrero i Asensio, però van perdre les seves Bartolomé, Reyes, Segura i Serrano. Els integrants de l'equip van acomiadar-se de la Primera Categoria de Tarragona.

Tennis Taula

Preferent

Gratallops "A" 0 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 6
 
En la categoria Preferent, l'equip cambrilenc, a falta de dues jornades per acabar el campionat, ja és campió i participarà a la categoria nacional. Després de 18 anys, un equip de Cambrils tornarà a la categoria. Jugadors destacats: José Pajuelo, Alfredo Vázquez, Daniel Algaba, Sergi Arribas i Marc Marchante.
 
Segona Territorial
 
Cambrils "B" Dynamic System 6 - Els Llops Flix "C" 0
 
L'equip manté la tercera posició. Jugadors destacats: David Martínez, Guillermo Servetti i Marc Marchante.
 
Tercera territorial
 
CNTárraco 6 - Cambrils "C" Fonda Montserrat 0
 
L'equip cambrilenc s'ha procalamat subcampió del grup i es prepara per jugar la fase d'ascens. Jugadors destacats: Isaac Aguado, Albert Gutiérrez i Santi López.

Comenta aquest article