Informació general

L'exregidora Anna Peláez ha estat escollida com a nova Primera Secretària de l'agrupació local del PSC

Per Redacció



Anna Peláez, nova Primera Secretària de l'agrupació local del PSC
L'exregidora Anna Peláez ha  estat elegida com a nova Primera Secretària de l’agrupació local del PSC. L'elecció es va fer aquest passat divendres al vespre i els militants van haver d'escollir entre dues candidates, Anna Peláez i Ana López. El resultat va ser molt ajustat i Anna Peláez es va imposar per tres vots de diferència a Ana López.
Segons fonts del PSC, ambdues candidates van voler destacar en la seva intervenció el moment complicat que viu el PSC i el discurs de l’esquerra en aquests moments de crisi, i van contraposar les seves propostes per rellançar l’agrupació local del PSC i recuperar la confiança dels ciutadans.

Nova executiva local

D'altra banda, la nova junta executiva del PSC local ja està configurada. Acompanyen Anna Peláez en aquesta nova etapa Alejandro Garcia (secretari d’organització i finances), Laura Forcadell (política participativa), Joan Gili ( formació), Dani Pallejà ( acció política), Sílvia Garcia (igualtat) i Manuel Martínez (gent gran). Així mateix, s’incorporaran a aquesta executiva el primer secretari de la joventut socialista local com a membre nat, i el portaveu del grup municipal del PSC, Robert Benaiges, com a convidat. Precisament, Anna Peláez, afiliada al PSC des de l’any 2002, substitueix en el càrrec a Robert Benaiges, que ha estat primer secretari de l’agrupació local del PSC durant els darrers 8 anys.

Comenta aquest article