Informació general

Comença el procés de selecció de les 213 persones aspirants a les 6 places d'interins de la Policia Local

Per Cristina Sierra

El tribunal en el moment de corregir les proves de la primera fase

El Centre Cultural i Ocupacional va acollir, durant tot el matí d'ahir, el procés de selecció de les 213 persones inscrites per cobrir 6 places d'interins de la Policia Local durant els sis mesos de temporada turística. Els aspirants van haver de superar diverses fases eliminatòries per optar a una plaça. En primer lloc, es van sotmetre a les proves de coneixements culturals, territorials i policíacs. Els aspirants que van superar aquesta primera fase van continuar amb les proves físiques al Palau Municipal d'Esports, que van consistir en superar cinc de flexions; salt de longitud; abdominals; cursa de 10x5 m; cursa navette, entre altres.

Durant els propers dies, el procés continuarà amb les proves psicotècniques i les proves mèdiques i, finalment, un tribunal valorarà els candidats. Els 6 aspirants amb la puntuació més alta obtindran les 6 places d'interins i la resta d'aprovats passarà a formar part d'una borsa d'interinatge durant dos anys. Cal dir que els seleccionats hauran de fer un curs de formació per agent de policia de municipis turístics de l'Institut de Seguretat Pública a Salou.

En total hi hauran 14 nous agents interins que cobriran els tres grans eixos de la temporada turística

El regidor de Governació –Dani Milan– va explicar, a Revista Cambrils Diari Digital, que en total s'incorporaran 14 nous agents interins –8 de l'any anterior i que per tant tenen el contracte vigent i 6 del procés de selecció actual–. Els primers agents s'incorporaran el proper 2 d'abril i els sis restants ho faran una setmana més tard, aproximadament. Milan va apuntar que la idea és que els agents interins cobreixin tres grans eixos de la temporada turística: la seguretat dels ciutadans als barris marítims, la vila, la zona de la Parellada i al mercat ambulant; el top manta i vigilar el control de platges.


Els 231 aspirants en el moment de conèixer els noms de les persones que havien superat la primera fase

Comenta aquest article