La nedadora Noelia Garcia queda sisena en la prova dels 200 metres papallona al campionat d'Espanya infantil

La nedadora cambrilenca Noelia Garcia, acompanyada de l'entrenador Manel Zúñiga

Els dies 9, 10 i 11 de març es va disputar la 32a edició dels campionats d'Espanya de natació infantil d'hivern, amb seu a les piscines Son Hugo de Palma de Mallorca, i que van fer-se en tram curt, és a dir, en una piscina de 25 metres. En aquesta edició, l’equip local de natació comptava amb una nedadora classificada, Noelia Garcia Sánchez, nascuda l'any 1998 (categoria 14 anys), que va anar acompanyada pel tècnic Manel Zúñiga Ferré.

La competició començava la jornada de divendres, i la cambrilenca s’estrenava amb la prova dels 800 metres lliures a la sessió de la tarda, classificant-se la 19a millor nedadora estatal de la seva edat amb una marca de 9’39”07. La següent prova, no va ser fins a la jornada següent en sessió de tarda també, on la nedadora local va assolir la 16a plaça compartida (empat) amb un registre de 1’08”88. Finalment, la jornada més intensa va ser la de diumenge, ja que va participar en ambdues sessions: pel matí va assolir el 6è millor registre estatal amb 2’27”57, gairebé a 2 segons del podi, a la prova dels 200 metres papallona; mentre que per la tarda, es tornava a posicionar la 16a, però aquesta vegada a la prova dels 400 metres lliures amb 4’37”90.