Esports

Vuit tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils participen en la tercera tirada del campionat d'Interclubs

Per Redacció

Tiradors cambrilencs que van participar en la darrera tirada

El diumenge 4 de març va tenir lloc la tercera tirada corresponent al campionat d'Interclubs de la demarcació de Tarragona. Aquesta competició va fer-se a la galeria de tir del Club de Tir Racó d'Homedo, a Tortosa.
El tiratge es va disputar amb normalitat i va comptar amb la participació de 72 tiradors. De part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van prendre part un total de 8 tiradors, els quals van assolir diferents puntuacions que, computaran al final del campionat sumant les set tirades. Com és habitual en aquest tipus de trobades, tots els participants van ser obsequiats amb el tradicional esmorzar popular.

Primeres fases del campionat de Catalunya

Per altra banda, el dia 3 de març a les instal·lacions cambrilenques, van fer-se les primeres fases del campionat de Catalunya amb una tirada oficial de gros calibre. Aquesta va tenir una participació de 20 tiradors i va ser controlada pels àrbitres José Manuel Luengo i Luis González. Finalment, les classificacions van quedar de la següent manera: en la primera categoria, Francisco López Garcia va ser primer amb 533 punts, Isidro Guitart Ferre va quedar amb 524 punts, mentre que Lluis Maria Calderó Cabré va ser tercer amb un total de 517 punts. En la segona categoria, Joaquim Martí Cavallé va assolir la primera posició amb 504 punts, Francisco Javier Molina Casado la segona amb 486 punts i José Julio Elfau Sierra va ser tercer amb 468 punts. Amb aquesta tirada, Josep Maria Salsench Figuers, amb 451 punts, ha aconseguit l'ascens a la segona categoria.

Aquestes competicions són vàlides per als campionats de Catalunya i per a pujar de la 3a a la 2a categoria si es fa un mínim de 450 punts.

Comenta aquest article