Esports

El FC Cambrils empata a dos al camp del líder mentre que United i Marina empaten també a dos però a casa

Per Redacció

El Cambrils United va empatar a casa davant la Floresta en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Torredembarra 2 - FC Cambrils 2

El Cambrils va aconseguir l'empat davant el líder de la classificació. La primera part va començar amb el domini del Torredembarra. Al minut 32 van aconseguir el primer gol i el segon va arribar 8 minuts més tard, resultat amb el que arribarien al descans. A la segona part hi va haver un canvi de papers i el Cambrils va aconseguir dominar el partit i marcar els gols de l'empat. El primer gol va arribar al minut 11, amb una gran jugada de Víctor, i el segon gol el va fer Adrià al minut 34. Els últims minuts de partit, el Cambrils va disposar d'una oportunitat per marcar el tercer gol però la sort no va acompanyar als cambrilencs.

La propera setmana el Cambrils jugarà a casa contra el Gandesa, que ocupa el quart lloc de la classificació.

Tercera Catalana


Cambrils United 2 - La Floresta 2

Partit vibrant el que va enfrontar el dissabte el Cambrils United i La Floresta, un partit que haurien d’haver guanyat els cambrilencs si no fos per les múltiples ocasions de gol errades durant els noranta minuts. D'entrada, cal dir en el decurs d'aquesta darrera setmana l’equip cambrilenc ha canviat d’entrenador. El nou míster, anteriorment segon entrenador , Pepe Silva, va explicar que ell agafava l’equip després que la junta hagués decidit que l’anterior entrenador, Juan Rabassó, passés a ocupar el càrrec de coordinador de l’escola de futbol base del club. Per tant, primer partit del campionat per a Pepe Silva.
La primera part del partit d'aquest cap de setmana, tal com és habitual en els últims partits a casa, el Cambrils United encaixava ja el primer gol de La Floresta tot just al minut 4 amb 30 segons. Les coses no anirien massa bé des de llavors, ja que el defensa central, Paolo, es va lesionar durant una carrera amb un davanter contrari. Això va obligar al nou tècnic a fer el primer canvi del matx, va entrar al terreny de joc l’altre defensa central, Manu, que feia parella de central amb Victor Reales. Ja fent cap a la mitja hora de partit, concretament al minut 26, en una jugada on la defensa visitant no va tancar bé la defensa, Jonathan es va escapar per la banda i va fer un centre-xut que el porter va rebutjar en curt a l’interior de l’àrea on Marc aprofitaria el regal per marcar a plaer el gol de l’empat. Després d'aquest gol, els visitants no van saber tornar a la tònica del partit i descol·locats van encaixar el segon gol, obra de Jonathan al minut 33, amb una jugada calcada a l’anterior, aquest cop rematant primer Lillo i aprofitant el mal refús posteriorment Jonathan. La Floresta no va tornar a practicar el futbol fins la represa, i això va quedar evidenciat amb l’expulsió d’un dels seus defenses centrals. Ja fins al final de la primera part, el Cambrils United va pressionar per aconseguir ampliar l’avantatge, però Lillo i Toñín van errar les seves ocasions de gol.
Amb el dos a u, La Floresta va sortir amb molta més intensitat i ganes, coses essencials que li van faltar als locals durant tota la segona part. Els visitants poc a poc van anar creient en les seves opcions i van fer-se amb el domini de la pilota i del ritme del joc. Al minut 67, el porter cambrilenc Dani Cristóbal va ser providencial en un mà a mà amb un davanter visitant i va enviar la pilota a córner. Anaven passant els minuts a favor dels cambrilencs però ni Pedro ni Toñín estarien encertats de cara a gol per sentenciar el matx. I també com d’altres vegades ha succeït en partits a casa, el famós tòpic de qui perdona ho paga es va complir, i just a les acaballes del partit, en el minut 88, La Floresta empatava a la sortida d’una falta on la defensa no va rebutjar bé i un davanter va batre Dani Cristóbal davant la confusió i mala col·locació de la defensa cambrilenca. Al final, altre cop, un empat a 2 que deixava amb mal gust de boca el Cambrils United i que li va anar com aigua de maig a La Floresta.
La propera jornada, el Cambrils United es desplaçarà al camp del Falset esportiu.

Lluita per la pilota entre un jugador del Marina i un del Falset en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal de futbol

Marina 2 - Falset 2

El Marina va treure un punt del seu enfrontament davant del líder de la classificació, el Falset. En el minut 10 de partit, les coses es van posar de cara pel Marina, quan Carmelo va fer el primer gol, i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, en el minut 5 de la segona part, el Falset va aconseguir l'empat i 20 minuts després feia l'1 a 2 que posava les coses molt complicades al Marina. Tot i això, l'equip no es va rendir i amb un final gairebé èpic, el jugador Arnau marcava l'empat a dos en el minuts 81. Després de la remuntada, l'empat aconseguit va tenir gust de victòria, tenint en compte que l'equip va saber reaccionar davant del líder del grup.
Cal destacar que proper divendres a la nit, el Marina i el Cambrils United disputaran els minuts que resten del derbi que es va ajornar, pels enfrontaments que van tenir lloc entre els jugadors d'ambdós equips, el passat 14 de gener.
 
Quarta Catalana

Salou B 0 - Vilafortuny 3

Victòria merescuda del Vilafortuny davant un Salou que va mostrar un joc fluix durant els 90 minuts de joc. El partit va començar amb un minut de silenci per la mort del tiet de Fontfreda, jugador del Vilafortuny i autor del primer gol, que va arribar al minut 21 de la segona part. Al minut 33, Pelos va marcar el segon gol i en temps de descompte, Reca va aconseguir el tercer gol.

La setmana vinent el Vilafortuny jugarà a casa contra el Vallmoll, el segon classificat del grup

Bàsquet

CB Cambrils 68 - CB Viladecans B 71

El CB Cambrils va jugar aquest partit al Pavelló Olímpic de Reus ja que el pavelló 1 del Palau Municipal d'Esports de Cambrils va estar ocupat tot el dissabte, per l'exposició d'estands i per actes complementaris a la Mitja Marató. El canvi d'ubicació no li va anar bé al Cambrils, que va perdre amb el penúltim classificat del grup. El partit va ser molt igualat i el Cambrils només va poder aconseguir un parcial favorable de sis punts durant el segon període que va quedar en tres punts d'avantatge abans de la mitja part. En els dos darrers quarts, el Viladecans va estar més encertat, sobretot des de la línia de 6,25, i va aconseguir la victòria final.
La propera setmana el CB Cambrils es desplaça a la pista del Totsports-Bàsquet Samà, de Vilanova i la Geltrú.

Jugada corresponent al partit disputat entre el Cambrils CH i el Castellet, aquest passat dissabte a la tarda

Hoquei

Cambrils CH 8 – CH Castellet 3

Partit jugat el passat, que enfrontava entre el segon i el quart classificat. Al començament del partit es va notar que hi havia molt de respecte entre els dos equips i les jugades es van alternar a una porteria i a l’altra sense gaires ocasions clares de gol.
Quan es portaven gairebé set minuts de joc, es a dir, una gran triangulació del Cambrils al camp del Castellet va finalitzar en una gran definició del jugador local Jordi Mirado fent pujar al marcador el primer gol del partit (1-0). A manca de 13 minuts per finalitzar la primera part, l’àrbitre va ensenyar una targeta blava al jugador local Jordi Mirado, deixant-lo només amb tres jugadors de camp i el porter. La falta directa a favor del Castellet va ser aturada pel porter del Cambrils, Joan Tàsies.
Quan faltaven 10 minuts per finalitzar la primera part, un ràpid contraatac del Cambrils portat pel Jordi Mirado, aquest va fer la passada de la mort al seu company Francesc Arcos, però el porter visitant la va desviar i se la va fer entrar a la seva porteria, fent pujar el segon gol al marcador (2-0). Restant 6 minuts pel final de la primera part, una bola robada en defensa pel jugador local August Villamayor finalitzava en un gran xut d’ell mateix des del mig del camp i la bola entrava per tot l’escaire de la porteria del Castellet fent pujar al marcador el tercer gol de la tarda (3-0). Pocs instants després, el Castellet feia el seu primer gol fruit d’un penal assenyalat per l’àrbitre (3-1). Tot semblava que acabaria amb aquest resultat, però un contraatac molt ben portat pel jugador local Francesc Arcos finalitzava amb un xut a l’escaire fent pujar el quart gol al marcador (4-1). A 33 segons de finalitzar la primera part, la desena falta d’equip del Cambrils va donar lloc a una falta directa a favor del Castellet que va ser aturada per un gran Joan Tàsies amb el casc.
La segona part va començar de la mateixa manera que la primera, però la mala sort es va decantar de la part del Cambrils i un xut des de fora de l’àrea del Castellet va ser desviada, sense voler, pel jugador local Francesc Arcos fent pujar al marcador el segon gol de l’equip visitant (4-2).
El partit va tornar al seu lloc, i un ràpid contraatac portat pel jugador local Mena, finalitzava amb un gran xut de fora de l’àrea fent entrar la bola per tot l’escaire de la porteria visitant (5-2). A 15:31 minuts per finalitzar el partit, l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Castellet i va començar l’espectacle d’aturades del Joan Tàsies amb dues faltes directes i un penal aturat.
A pocs minuts per la fi del partit, falta directa a favor del Cambrils per acumulació de faltes que es executada pel jugador Francesc Arcos fent pujar al marcador el sisè gol local (6-2). Dos minuts després, una jugada del Castellet que va arrencar d’una falta no xiulada a favor del Cambrils, finalitzava en el tercer gol dels visitants (6-3). Instants després, un altre penal xiulat per l’àrbitre a favor del Castellet que va acabar amb una nova parada del porter local Joan Tàsies.
Un altra jugada embolicada 02:46 minuts del final, acabava en falta directa a favor del Castellet per acumulació de faltes, i va cloure en una gran intervenció del Joan Tàsies.
Tot semblava que acabaria així però una nova falta directa a manca de 02:31 minuts de la fi del partit a favor del Cambrils per acumulació de targetes, va donar lloc al setè gol marcat pel jugador local Miki Castel (7-3).
A l’últim minut del partit, una gran jugada del jugador local Mena va acabar amb un gran xut col·locat i feia pujar el vuitè gol al marcador (8-3); deixant d’aquesta manera el marcador final.
El Cambrils suma tres punts molt valuosos i agafa un bon avantatge per consolidar la segona posició.  

Handbol

H Garbí 42 - CH Cambrils 37


Derrota de l’equip cambrilenc, que va començar amb mal peu la fase decisiva de la temporada. Els cambrilencs visitaven una de les pistes més complicades de la categoria i tot i intentar-ho de totes les maneres possibles, no van poder aturar l'eficàcia dels empordanesos en atac.
Els de Palafrugell van començar molt concentrats i en els primers minuts van començar a agafar avantatge fins a aconseguir cinc gols de renda a meitats de la primera part (11-6), però aleshores els cambrilencs, en els seus millors moments, van superar la situació i van empatar el partit a 14 gols. Fins al descans la igualtat va ser màxima i només un llançament de penal amb el temps aturat va permetre als locals avançar-se per 19-18.
L’inici del segon temps va ser clau en el partit, els locals van anar agafant avantatge poc a poc, degut a que els cambrilencs que van haver de defensar molts minuts amb un jugador menys per les nombroses exclusions assenyalades pels àrbitres. Així els empordanesos es van tornar a situar amb cinc gols d’avantatge i tot i els molts intents visitants per tornar a igualar el partit, l'eficàcia dels locals en els llançaments de penal, van fer-ho impossible.
La setmana vinent els cambrilencs jugaran contra l’OAR Gràcia de Sabadell i intentaran recuperar el camí de la victòria i les bones sensacions. Serà el dissabte a les 17:30 hores al Palau Municipal d'Esports.

Handbol base
Cadet femení: CH Cambrils 32 -21 CE Molins de Rei
Nova victòria de les noies cambrilenques, que sumen set partits consecutius guanyant i continuen en el primer lloc de la classificació de la copa cadet femenina.

Futbol sala

Ascó FS 6 - CFS Mediterrani G.Sirvent 1
 
Mal partit el que va disputar el Mediterrani a la pista del líder de la categoria, l'Ascó, el qual es va mostrar com el candidat número u per a guanyar la lliga, desplegant un gran joc i mostrant-se molt superior a l'equip cambrilenc. Un Mediterrani que, de nou, viatjava amb moltes baixes i que a més a més va donar moltes facilitats a l'equip contrari.

Des dels primers minuts de partit ja es va poder observar que els jugadors del Mediterrani no estaven tan endollats com en el partit de la setmana anterior. La primera part va ser un monòleg dels locals, i només la gran actuació del porter del Mediterrani –Emilio– i la falta d'encert dels jugadors de conjunt local van permetre mantenir la porteria a zero i poder mantenir-se vius en el partit, tot i que en moltes fases de la primera part es van mostrar com un equip desordenat i sense l'actitud suficient com per plantar cara al líder de la categoria. El partit encara es va posar pitjor pels cambrilencs quan, en el minut 5 de la primera part, Joan es va lesionar de gravetat al turmell esquerre. Amb l'important baixa de Joan, el puntal defensiu dels cambrilencs, els jugadors cambrilencs encara es van mostrar més insegurs en defensa. Tot i això no va ser fins quan faltaven tres segons per arribar al descans i després d'una errada en un llançament de còrner de l'equip local, que l'Ascó va avançar-se en el marcador. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans.
En la represa tot va continuar igual, tot i que de tant en tant el Mediterrani donava algun ensurt a l'Ascó. Quan es disputava el minut 5 de la segona part va arribar una de les jugades claus del partit, quan Fran no va saber aprofitar una ocasió on es va trobar sol davant del porter contrari i en la jugada posterior els locals van fer el 2 a 0. Aquest gol va fer molt de mal a l'equip cambrilenc que dos minuts més tard veia com l'Ascó augmentava la diferència amb un tercer gol de jugada col·lectiva. Amb el 3 a 0, el conjunt local es va relaxar una mica, cosa que va aprofitar el Mediterrani per treure's la son del damunt. Poc a poc va anar carregant de faltes a l'Ascó fins que va tenir l'opció de reduir distàncies amb un doble penal a favor que va transformar de manera magistral Jose Maria. Però l'alegria no va durar gens, ja que l'Ascó, un minut més tard, feia el 4 a 1 en una jugada de contraatac on de nou es va evidenciar la falta de concentració i d'actitud dels jugadors cambrilencs que mai van creure en la remuntada i molt menys en la victòria. En els darrers minuts, el Mediterrani va sortir amb porter jugador per tractar, al menys, de maquillar el resultat, però ni jugant de cinc van saber plantar cara a l'Ascó el qual va fer el cinquè i el sisè gol a porta buida.

Imatge de l'equip preferent, que està a punt de proclamar-se campió. Està format per Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez, Daniel Algaba, Sergi Arribas i Marc Marchante

Tennis taula

Preferent  

Lira Vendrelleca "A" 1 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 3
Victòria de l'equip cambrilenc, amb actuacions destacades dels palistes Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez i Sergi Aribas.
 
Tercera territorial
Els Mets "A" 0 - Cambrils "C" Fonda Montserrat 6
Contundent victòria del Cambrils. L'equip es manté en el primer lloc de la classificació. Van destacar els jugadors Isaac Aguado, Santi López i Miguel Ángel González, aquest darrer es manté invicte.

Escacs

L'Hospitalet de l'Infant 1,5 - Cambrils "A" 8,5
Amb un total de 7 partides guanyades i de 3 taules, el primer equip del Cambrils va vèncer en la seva visita a la població veïna. Franquet, Costa, Asensio i Llaberia van vèncer, mentre que Tudurí va signar taules i Recasens va sumar un altre punt. Piqué va guanyar amb un joc precís, Baiges també va imposar-se, Pujol va vèncer després d'una posició força complicada i finalment Bonillo va firma taules davant una partida compromesa.
 
Salou 1 - Cambrils "B" 5 
El segon equip del Cambrils també es va imposar amb contundència. Caba, Bartolomé, Reyes, Cabrero i Segura van guanyar els seus respectius encontres i tan sols Ferré no va poder guanyar la seva partida.

Comenta aquest article