Esports

Tot a punt per a la 3a Mitja Marató de Cambrils que comptarà amb 2.000 corredors

Per Redacció

Imatge d'arxiu del moment de la sortida de la Mitja Marató de l'any passat

Aquest proper diumenge 11 de març, Cambrils es convertirà novament, en la capital del running amb la celebració de la 3a Mitja Marató, organitzada per Running Solutions i l'Ajuntament de Cambrils. Entre d'altres, un dels grans atractius de la prova, serà la participació de l'atleta Jaume Leiva,  que ja ha confirmat la seva presència i que elevarà el nivell d'aquesta cursa. La prova ja compta amb un total de 2.000 atletes inscrits, a través de la pàgina web www.mitjadecambrils.com, amb atletes que arribaran d'arreu de la geografia espanyola com Madrid, Saragossa, Osca, Terol, Pamplona, València, Andorra, a més de Tarragona, Barcelona o Lleida. Les característiques del circuit, molt ràpid i cent per cent pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques personals.

Circuit paral·lel de 10 quilòmetres

A banda de la Mitja Marató, l'organització aposta per un circuit paral·lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, un total de dues voltes al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l'últim d'11 quilòmetres i 97 metres. Per la seva banda, els migfondistes que acudeixin a Cambrils, únicament hauran de completar la primera part del recorregut (10 quilòmetres).

Campionat de Catalunya universitari i 2a Cursa Popular Cambrils Corre

A més d'aquestes dues proves, també es disputarà el campionat de Catalunya Universitari i, a partir de les 12.20 hores es disputarà des de la mateixa sortida de la mitja, la 2a Cursa Popular Cambrils Corre. S'ha buscat un circuit fàcil i còmode d'1,8 km per a què els més petits puguin participar d'aquesta jornada acompanyats de la seva família. Amb aquest circuit tots tenen l'oportunitat de ser protagonistes en aquest dia de l'esport i poder així, gaudir del running i de l'ambient festiu de la Mitja Marató. L'import per a la inscripció en aquesta prova és simbòlic (3 euros) i es lliurarà un regal a tots els participants. Les inscripcions per a participar en aquesta II Cursa Popular Cambrils Corre es podran realitzar al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article