Esports

Una dotzena de vogadors dels Vent d'Estrop participen en la XV Bandera de Castro Urdiales de traineras

Per Redacció

Equip de vogadors cambrilencs que van participar en la regata

El passat cap de setmana, una dotzena de vogadors del club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils de la categoria sènior van desplaçar-se a la ciutat càntabra de Castro Urdiales per a participar en la XV Bandera de Castro Urdiales de traineras.
El dissabte al matí van desplaçar-se a la vila veïna de Colindres per veure les regates de batels del campionat càntabre i dissabte a la tarda, van poder provar una de les traineres del club. La trainera està formada per tretze vogadors i el patró. En aquesta ocasió, els dotze vogadors cambrilencs van completar la trainera amb un juvenil de la SDR Castro i la trainera la va patronejar Txedo Ten, el tècnic que habitualment col·labora amb el club cambrilenc.

Una gran experiència per als vogadors cambrilencs

Diumenge al matí, van participar en la regata de 6.050 metres de distància. Es tracta d'una contrarellotge en la que s’ha de donar dues voltes a un circuit de 3.025 metres en forma triangular en què, dues de les boies estaven situades prop del passeig marítim i de l'escullera, fent que fos molt atractiva per a la gent que s'atansava a veure la regata, i la darrera de les boies se situava a uns 1.500 metres mar endins. El matí va començar amb pluja però totes les previsions apuntaven a que a l'hora de la regata s'aturaria. I així va ser, els vogadors van sortir a escalfar quan encara queien quatre gotes, però poca estona després, abans mateix de l'inici de la prova, es va aturar.
Els cambrilencs van competir en la primera sèrie de la categoria sènior, amb els clubs que formen part de l'ARC 2 (Asociación de Remo del Cantábrico). Van sortir en primera posició i a un minut de diferència van sortir la resta de tripulacions de Castro B, CR Puebla, San Pedro AE, Colindres, Getxo Arraun i AE Orio B.
La trainera de Cambrils va fer un temps de 25 minuts i 12 segons, finalitzant en darrera posició, a 1 minut i 20 segons de Castro B, donant una bona impressió i després de compartir una experiència inoblidable, havent remat en una trainera, a la capital del rem del nord i participant al costat dels principals equips de l'ARC i de l'ACT (Associació professional de clubs del Cantàbric).

Els cambrilencs van poder participar en aquesta regata gràcies a l’acord de col·laboració entre la SDR Castro Urdiales i Vent d’Estrop-Vogadors de Cambrils, pel qual, s’intercanvien estades esportives a Cambrils i a Castro Urdiales, i el club cambrilenc es beneficia també de l’assessorament tècnic ofert pel club càntabre.

Una dotzena de vogadors cambrilencs van desplaçar-se fins a Castro Urdiales

Comenta aquest article