La triatleta cambrilenca Pilar Rus queda catorzena en el campionat d'Espanya de triatló de llarga distància i tercera amb el seu equip

La cambrilenca Pilar Rus –a la dreta de la imatge– en la tercera posició del podi, juntament amb les seves companyes del Reus Ploms

La triatleta cambrilenca Pilar Rus Garcia va disputar, aquest passat diumenge 4 de març, el campionat d'Espanya de triatló de llarga distància en la categoria elit, celebrat a València. La jornada va comptar amb la participació d'un total de 1.100 triatletes, i es va desenvolupar en un ambient excepcional.

El recorregut del circuit va estar marcat per un fort vent de ponent i una temperatura de l'aigua molt freda que van endurir encara més la prova. Les distàncies a recórrer van ser 1.900 metres nedant, 90 quilòmetres de distància en bicicleta i 21 quilòmetres més de cursa a peu. La cambrilenca Pilar Rus va aconseguir quedar en la 14a posició en la categoria elit amb un temps total de 5 hores i 26 minuts. La seva bona actuació va permetre que el seu equip, el Reus Ploms, quedés en la tercera posició del podi del campionat d'Espanya de triatló de llarga distància.