L'atleta cambrilenca Anna Riu aconsegueix una bona marca personal en el Campionat de Catalunya de Mitja Marató

Anna Riu, en un moment de la mitja marató de Calella

El passat diumenge es va disputar, per un circuit urbà de Calella, el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. La cursa es va disputar en un recorregut pla per la carretera que uneix les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Per part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Anna Riu. La seva participació va significar el debut d’una atleta vestint la camiseta del club en una cursa d’aquestes característiques.

L’Anna va finalitzar la cursa en 35a. posició de la categoria femenina en un temps de 1h 44:39, marca personal que complia les expectatives de l’atleta i que representava batre el rècord de Cambrils que ella mateixa tenia per més de dos minuts. Per l’Anna aquesta cursa ha estat un pas fonamental en la seva preparació de cara a la participació a la Marató de Barcelona, que es disputarà d’aquí a 3 setmanes.