Esports

Excel·lents resultats del Club Patí Cambrils en la segona fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic

Per Redacció

Imatge de grup d'algunes de les patinadores cambrilenques que van participar en la segona fase dels Jocs Escolars, juntament amb les seves entrenadores

Aquest passat diumenge 4 de març, 21 patinadors i patinadores del Club Patí Cambrils van participar en la segona fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic que es va celebrar a les instal·lacions esportives del CN Reus Ploms. Aquesta segona fase va comptar amb la participació d'un total de 95 patinadors de diferents clubs de la comarca com el CN Reus Ploms, el Reus Deportiu, el CP Riudoms i el CP Cambrils .

Els patinadors cambrilencs van obtenir uns excel·lents resultats. La patinadora Cristina Lahera, que va competir en nivell infantil B, va obtenir la 2a posició; en infantil C, Nerea Caja va quedar en la 1a posició, Anca Lavinia Messesan en 2a i Sara Montull en 3a.  En aleví A, el patinador Josep Franqueza va quedar en 1er lloc i en aleví C, Paloma E. López també va assolir el 1er lloc. En benjamí A, Abril Barbosa va quedar en la 1a posició, Mar Paredes en 3a i Carla Bazagoitia en 7a; en benjamí B, Blanca Pérez va quedar 1a, José Lluis Montull va ser 3er, i Mar de Arce 5a. Per la seva banda, en benjamí C Vània Hurtado va quedar en la 1a posició. En la categoria prebenjamí B, la patinadora Maria Rius va quedar en 1a posició, Carla Herrera en la 2a, Núria Besiròvic 3a, Laura Martínez 4a, Sílvia Lahera 5a Sofia Caballero 6a, i Teodora Busdugan 7a. Per últim, Laia Torres, en la categoria mini que va quedar 2a classificada.
La tercera fase d’aquests Jocs Escolars que organitza el Consell Esportiu, tindrà lloc el proper 1 d’abril a Riudoms.

Paula Bonillo, Alba Muñoz i Sheila Hurtado participen en els entrenaments de tecnificació de patinatge artístic de la demarcació de Tarragona

Per altra banda, el mateix diumenge 4 de març, les patinadores Paula Bonillo, Sheila Hurtado i Alba Muñoz van participar en els entrenaments de tecnificació de patinatge artístic que organitza la Federació  Catalana de Patinatge Artístic a la subseu de Tarragona. Aquest entrenaments es realitzen durant tres caps de setmana, i hi participen aquells patinadors entre les categories benjamí i cadet, que en la temporada anterior han participat als campionats de Catalunya en la seva categoria. En aquesta ocasió es van realitzar al pavelló cambrilenc. La següent convocatòria serà el proper 1 d’abril al Poliesportiu de Santa Maria del Mar de Comarruga, i la tercera i última serà el 29 d’abril, però el lloc on es farà encara no s’ha concretat.

Comenta aquest article