Esports

L'equip Cambrils Grup Les Barques participa en l'Andalucia Bike Race, la prova més important de BTT de l'Estat

Per Redacció

L'equip cambrilenc –format per Xavier Mundet i Jose Fuentes– va classificar-se 57è a la categoria màster

El primer cap de setmana del mes de març, l'equip de raids Cambrils Grup Les Barques va participar en la prova més important de BTT d'Espanya i reconeguda per la UCI (Unió Ciclista Internacional), la Andalucia Bike Race, en la seva segona edició.
 
La competició va comptar amb un pròleg i cinc etapes, on van participar 218 equips de 22 països diferents, esdevenint un referent de la mountain bike a nivell internacional. La victòria absoluta de la prova va ser per a l’equip Merida Multivan, format pel ceretà campió del món Josep Antoni Hermida i l'holandès Rudi Van Houts, amb un temps total de 16 hores 33 minuts, dominant la prova des del mateix pròleg. Pel que fa a la participació dels esportistes de l'equip cambrilenc –format per Xavier Mundet i Jose Fuentes– va classificar-se 57è a la categoria màster, molt a prop de bikers de reconegut prestigi internacional, amb un temps total de 25 hores i 24 minuts, una categoria disputadíssima on destacava la participació de molts esportistes locals que coneixien molt bé el terreny.

També cal destacar la bona organització i una gran companyonia entre tots els participants, necessària per completar els 450 quilòmetres totals de recorregut i 11.500 metres de desnivell acumulat, on els bikers van trobar condicions tant diverses com la calor intensa dels alzinars de les primeres etapes de Còrdova, el paisatge càrstic i semidesèrtic de Priego de Còrdova, o la neu que encara quedava acumulada a les muntanyes de Jaén des de l’última onada de fred.

Comenta aquest article