L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez aconsegueix una medalla de plata i una altra de bronze al campionat de Catalunya júnior

La cambrilenca Sílvia Gutiérrez durant la prova de salt de llargada

L’atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes, del Club Atletisme Tarragona, va tenir una destacada participació en el campionat de Catalunya júnior celebrat a la pista coberta de Sabadell, el passat diumenge dia 4 de mçar.

En la jornada del matí va participar en el concurs de salt de llargada i en la cursa de 60 metres tanques. En el salt de llargada aconseguia un espectacular salt de 5,27 metres –marca personal–, que al final del concurs li va suposar la medalla de bronze. Mentre es disputava el concurs de salt de llargada també va córrer la final de 60 metres tanques aconseguint quedar en quarta posició amb una marca de 9”52.
En la jornada de tarda, la Sílvia va participar en el concurs de salt d’alçada, va millorar l’actuació de la jornada matinal ja que aconseguia la medalla de plata amb un millor salt de 1,52 metres.

Una bona jornada per a l’atleta cambrilenca que li servirà d’estímul per a la propera participació en el campionat d’Espanya júnior que s’ha de celebrar a la ciutat de Sant Sebastià els propers dies 11 i 12 de març.