Esports

Contundents derrotes del FC Cambrils, Cambrils United i Marina en la jornada futbolística del darrer cap de setmana

Per Redacció

El FC Cambrils va caure derrotat davant el Jesús i Maria en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Segona Catalana


FC Cambrils 1 - Jesús i Maria 4

Mal partit del FC Cambrils que no va saber gestionar el factor vent que ahir a la tarda va bufar amb ratxes considerables. Qui sí que ho va saber aprofitar, però, va ser el Jesús i Maria que ben aviat, al minut 6 de partit, es va avançar al marcador en un gol en pròpia porteria de Víctor. Al minut 14 era Pau qui posava l'empat al marcador però nou minuts després, els visitants es tornaven a avançar en el marcador amb un gol de falta. En aquesta primera part van caure els altres dos gols a favor del Jesús i Maria, als minut 35 i 42 de partit. El FC Cambrils, per la seva part, en prou feines va traspassar la línia de mig camp.
Els cambrilencs, però, tampoc van saber aprofitar el vent a favor de la segona part i amb l'1 a 4 es va acabar el partit.
La propera setmana el FC Cambrils visita el camp del líder, el Torredembarra.

Tercera Catalana

Mas Pellicer 4 - Cambrils United 0

Clara derrota de l'equip cambrilenc al camp del Mas Pellicer per 4 a 0, i que és l'actual líder del grup 2 de Tercera Catalana amb 47 punts. El Cambrils United va sortir molt espès, sense idees i es va veure clarament superat per l'equip local. Ja en el minut 4 de joc, els cambrilencs van cometre un penal que va ser transformat pel Mas Pellicer posant l'1 a 0 en el marcador. A la meitat del primer període, l'equip reusenc marcava novament, posant el 2 a 0 en el marcador al descans. Les coses es van posar molt complicades per al Cambrils United, ja que poc després de la represa, en el minut 50, el Mas Pellicer tornava a marcar el seu tercer gol. Vint minuts després, els locals feien el quart gol que sentenciava definitivament el partit.
Amb aquesta derrota, l'equip està situat en la desena posició de la classificació. El proper cap de setmana rebrà la visita de La Floresta.

La Floresta 4 - Marina 0

Nova derrota del Marina davant La Floresta, que es va imposar per 4 gols a 0 i va deixar sense opcions a la remuntada dels cambrilencs. El primer gol dels locals va arribar al minut 22 de la primera part i amb el resultat provisional d'1-0 van arribar al temps de descans. La segona part va començar amb el segon gol de La Floresta al minut 3 i al minut 35 va arribar el tercer. A tres minuts del final del partit, els locals van rematar el partit amb el quart gol.

El Marina ocupa el penúltim lloc de la classificació amb 17 punts. La setmana vinent, els cambrilencs jugaran a casa contra el Falset Esportiu 'A', que ocupa el tercer lloc del grup amb 43 punts.

Bàsquet

CB Cambrils

CB Molins de Rei 68 - CB Cambrils 63

L'equip sènior A del CB Cambrils va caure derrotat aquest passat dissabte a la pista del colíder, el CB Molins de Rei. Finalment, l'equip cambrilenc va perdre per només cinc punts de diferència, en un partit on es presentava amb tres baixes importants i tenia un altre jugador amb problemes a la banqueta.
El primer període va començar força igualat, amb intercanvi de cistelles per part d'ambdós equips. Els locals van tancar els deu primers minuts de joc amb només quatre punts d'avantatge. El segon període va iniciar-se amb cistella local, però ràpidament, el Cambrils va anotar un clar parcial de 0 a 7 que capgirava el marcador. A partir d'aquí, els locals van reaccionar i van escurçar diferències. Tot i això, l'intercanvi de cistelles va ser continu i el partit va entrar en una dinàmica de màxima igualtat fins marxar al descans amb un ajustat 37 a 36.
En la represa, els cambrilencs van ser els primers en anotar, però la seva intensitat no va ser suficient com per aturar l'atac del Molins de Rei. A l'inici d'aquest període, els locals van aconseguir el seu màxim avantatge amb un 49 a 40. Els cambrilencs no es van donar per vençuts i van retallar novament les diferències, posant-se quatre punts al final d'aquest quart. El darrer període va començar molt bé per als cambrilencs que van aconseguir un clar parcial que els posava per davant en el marcador. Els locals però van reaccionar i van tornar a capgirar el marcador. El final del partit va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Finalment, ajustada victòria local per 68 a 63.
El proper partit serà al Palau Municipal d'Esports el dissabte vinent davant del CB Viladecans.

Hoquei

Himel Capellades HC 7 – Cambrils CH Carvisa 3

Gran partit d’hoquei jugat a Capellades entre dos equips amb les mateixes aspiracions i no gaire separats en la classificació.
El partit es va jugar amb molta intensitat però el Capellades va ser, en tot moment, superior al Cambrils. A manca de 23 minuts per finalitzar la primera part el Capellades feia pujar el primer gol al marcador (1-0). Cinc minuts més tard, quan en faltaven 18 per a que l’àrbitre xiulés el final de la primera part, el Cambrils, de mans d’un inspirat Jordi Mirado i de fort xut marcava l’empat (1-1).
En aquest moment, el partit va entrar en una fase d’equilibri, però en una jugada de molt mala sort, i quan faltaven 12 minuts per finalitzar el primer període, el Capellades va posar el seu segon gol (2-1). Els cambrilencs van entrar en una fase de desconcert i, el Capellades feia pujar el seu tercer gol (3-1). Tot semblava que s’acabaria d’aquesta manera, però les ganes de l’equip i la inspiració del jugador del Cambrils Miki Castel van posar un ajustat 3 a 2. Amb aquest resultat finalitzava la primera part.
La segona part va començar molt equilibrada, però el Capellades feia pujar el quart gol al marcador (4-2). El partit va entrar en un anar i venir de la bola d’una porteria cap a l’altra sense cap tipus de control, i a manca 8 minuts per finalitzar el partit, el Capellades després d’un fort xut marcava el cinquè gol (5-2). Tot semblava que finalitzaria amb aquest resultat però, una falta directa, va fer que Jordi Mirado marqués el tercer gol dels cambrilencs (5-3). Aquest gol donava esperances de remuntada però res més lluny de la realitat. A manca d’1:53 minuts, els locals feien el sisè gol del seu compte particular (6-3); i a manca de 53 segons per finalitzar el partit, una targeta blava assenyalada al jugador del Cambrils –Francesc Arcos–, va donar lloc a una falta directa que deixava el marcador en el definitiu (7-3), donant pas a la primera derrota dels cambrilencs en la segona volta.
El proper dissabte, l'equip rebrà la visita del CH Castellet.


Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

FS Sant Sadurní 4 - CFS Laguna Cambrils 5

El Laguna va sumar tres punts després de remuntar un desavantatge de 4 a 1 en els últims minuts.
Els de Cambrils van sortir a la pista amb ganes de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. Amb una defensa avançada van intentar ofegar l'atac dels locals i, aquests es van trobar amb dificultats per arribar a la porteria de Gato. Tot i això, en un dels tres xuts que van fer en els primers 20 minuts van aconseguir avançar-se en el marcador. El Laguna va seguir jugant igual, i gràcies a una bona acció de Patrick va deixar que Álex marqués a plaer i posés la igualada en el marcador. Cristian i Pitu amb un xut al pal van estar a punt de posar per davant als del Baix Camp abans d'acabar la primera part.
La segona part va començar igual que la primera, amb un clar penal no xiulat on un defensa del Sant Sadurní va tallar amb les mans una passada dins de l'àrea, no va ser vist pels àrbitres i va portar el desconcert als visitants. Després, una cessió del Laguna en defensa cap al porter va permetre als locals avançar-se novament en el marcador. El desconcert visitant va continuar. Per contra, una bona defensa amb bons contraatacs dels locals combinats amb diferents errors greus dels visitants van augmentar la diferència fins el 4 a 1. Semblava que el partit quedava sentenciat però els cambrilencs van jugar-se la última carta amb porter jugador i els hi va donar un gran resultat. Els jugadors del Laguna van agafar aire amb el 4 a 2 d'Albert i un gran gol per l'escaire de Pitu donaven molta moral a l'equip. Posteriorment, Àlex, en un minut, i finalitzant dues bones circulacions de pilota, van fer avançar per primer cop als visitant a falta de 2 minuts i mig pel final. Aleshores, els locals van intentar arriscar amb el porter jugador, però tot i tenir dues accions per poder empatar, el porter Gato i la defensa van impedir-ho i van aconseguir emportar-se 3 punts molt importants, que donen molta moral per afrontar els propers partits.
Amb aquesta victòria, el Laguna segueix 5è classificat amb 33 punts, a quatre punts del líder, l'Esparreguera. El proper dissabte, l'equip cambrilenc no juga ja que s'hauria d'enfrontar al FS Sabadell, un equip que es va retirar de la competició.


Victòria ajustada del Mediterrani en el seu enfrontament del passat dissabte a la tarda davant el Nàstic

Preferent

CFS Mediterrani G. Sirvent 3 -  Nàstic de Tarragona 2
 
El Mediterrani va aconseguir una victòria de prestigi i èpica davant de la seva afició i contra el Nàstic, un dels conjunts més forts de la categoria, en un partit on l'equip cambrilenc tenia moltes baixes i on es jugava, després de l'última derrota el seguir o no en les posicions capdavanteres amb opcions de guanyar la lliga.
Des de l'inici, el Mediterrani va plantejar un partit amb una idea molt clara: tancar-se al darrere amb una defensa molt sòlida i aprofitar al màxim les opcions al contraatac. Així dons, el Nàstic, que disposava de més recursos a la banqueta, es va fer l'amo i senyor de la pilota, movent-la d'un costat a l'altre intentant trobar un forat en la defensa del Mediterrani. Els jugadors cambrilencs es van mostrar molt seriosos i només en comptades ocasions i sense gaire perill, els visitants inquietaven la porteria defensada per Emilio. Tot i tenir el domini de la pilota, els jugadors visitants van ser incapaços de trencar la defensa. Poc a poc els jugadors del Mediterrani, veient que el Nàstic era incapaç de crear perill, van començar a creure que podien emportar-se la victòria. Després d'un contraatac desaprofitat i una ocasió on Fran va fer lluir el porter visitant, al minut 12, Barragan, en una jugada de contraatac finalitzada amb un xut creuat, feia pujar el 1 a 0 al marcador. Aquest gol va esperonar encara més els jugadors cambrilencs, que van poder mantenir aquest resultant fins al descans.
En la represa, el Nàstic va variar el seu plantejament ofensiu creant alguns problemes a la defensa del Mediterrani. En el minut 23 i després d'un dels pocs errors de la defensa del Mediterrani, el Nàstic empatava el partit. Aquest gol, lluny de posar nerviosos als jugadors cambrilencs, va centrar-los i van tornar a mostrar-se molt segurs en defensa.
Fins als últims minuts del partit, els jugadors del Nàstic van posar setge a la porteria de Emilio, el qual amb tres intervencions de gran mèrit va evitar que el conjunt visitant decantés la balança al seu favor i a la vegada va mantenir vives les opcions de guanyar el partit pel Mediterrani. En el minut 35 i quan pitjor ho estava passant el Mediterrani, una gran jugada personal de Marce feia pujar el 2 a 1 al marcador. L'alegria però no va durar gaire, ja que un minut més tard i en un altre error de marcatge, el Nàstic tornava a empatar el partit. L'empat a 2 gols semblava que seria definitiu, però a falta d'un minut i mig per finalitzar el partit va arribar la jugada clau del partit, quan gràcies a la pressió, David recuperava una pilota al mig del camp i quan es disposava a encarar al porter visitant, un defensa visitant va agafar-lo per la samarreta. L'àrbitre del partit li va ensenyar la targeta groga corresponent i que com ja n'havia vist una a la primera part va ser expulsat. Amb un jugador més fins a la fi del partit, el Mediterrani va creure en la victòria i mostrant una gran serenitat i tenint molta paciència, a falta de 25 segons i amb un Nàstic  totalment tancat, de nou Barragan amb un xut creuat va fer esclatar d'alegria el pavelló marcant el definitiu 3 a 2.

Amb aquesta victòria el Mediterrani continua situat en les posicions capdavanteres cosa que li permet tenir opcions per aconseguir el campionat de lliga. Cal destacar la gran afluència d'espectadors que es van congregar al pavelló per donar suport al Mediterrani cosa que es vol agrair des del club.

Albert Gutiérrez en la disputa d'un partit, aquest passat cap de setmana

Tennis taula


Preferent
Nàstic "B" 4 - Cambrils "A" Autoplancha platino 2
Partits de gran qualitat els que van disputar el Nàstic i el Cambrils. Malgrat la derrota, l'equip local segueix en la primera posició de la classificació amb una plaça assegurada a la categoria nacional. Els jugadors més destacats de la jornada van ser Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez i Sergi Arribas.
 
Segona territorial
Salou "A" 2 - Cambrils "B" Dynamic System 4
Victòria de l'equip cambrilenc davant del Salou, que manté la tercera posició. Van destacar els jugadors Marc Marchante, Carles Ferrer i David Martínez.
 
Tercera territorial
Cambrils "C" Fonda Montserrat 6 - AEReus "C" 0
Contundent victòria del Cambrils, que segueix situat en la primera posició i que aconseguirà l'ascens de categoria la propera temporada. En aquesta jornada van destacar els palistes locals Isaac Aguado, Albert Gutiérrez i Miguel Ángel González.
 
Escacs

Aquest passat diumenge 4 de març es va disputar la sisena ronda del campionat d'escacs per equips.

Cambrils "A" 5,5 - La Ràpita "A" 4,5
El encontre entre els dos primers equips d'ambdós clubs es presumia complicat i encara més per les tres baixes de jugadors titulars que tenia el Cambrils. Solana va caure en un "doble, però Caba va imposar-se en la seva partida. Després de gairebé ters hores de joc, el rival de Vizcaino va abandonar, mentre que Baiges va perdre després d'una partida molt oberta. Pujol, en canvi, va firmar taules per repetició de jugades, mentre que Piqué i Recasens van vèncer. Per la seva part, Franquet i Llaberia van abandonar. En la partida final, Tudurí va aconseguir la victòria.
 
Cambrils "B" 1,5 - Peó Vuit "B" 4,5
Complicat enfrontament del segon equip del Cambrils i més encara quan Segura, va perdre després de dues hores de joc. A continuació també van perdre Ferré, Bartolomé i Reyes. Nieves va aconseguir taules i només Cabrero va poder guanyar.

      

Comenta aquest article