Societat

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran celebren el 15 aniversari amb una jornada festiva

Per Berta Ruiz

Mercè Dalmau, Vicens Barceló i Lluïsa Rom van tallar el pastís del 15è aniversari

El passat divendres 24 de febrer, els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran van estar de festa. En motiu del 15 aniversari es van organitzar un seguit d'activitats al llarg de tota la jornada. Al migdia hi va haver concert i vermut amb l'orquestra Montsant, on es va servir un petit refrigeri per a tots els assistents. Després d'això, cap a dos quarts de dues, es va iniciar el dinar de germanor a la cafeteria del Casal, que va comptar amb unes 130 persones. Entre aquestes, hi va assistir una representació del consistori cambrilenc encapçalada per l'alcaldessa, Mercè Dalmau. Durant l'àpat també es va comptar amb les actuacions de la companyia Circ Chula que va animar el dinar amb diferents jocs de màgia. Finalitzat l'àpat, va fer-se un petit acte institucional al hall del Casal, amb tots els representants polítics.

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– va adreçar unes paraules als assistents. Dalmau va encoratjar tots els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran a continuar endavant amb les seves activitats i tallers i a seguir sent gent activa, ja que "sou un exemple per a tots", va dir. També va felicitar-los per aquests 15 anys i pels propers que vindran. Després de les seves paraules, va arribar el tall simbòlic del pastís d'aniversari. Juntament amb Dalmau, la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament –Lluïsa Rom– i el president del Casal –Vicens Barceló– van ser els encarregats de tallar el pastís i bufar les espelmes d'aniversari. Per continuar la festa, hi va haver ball amb l'orquestra Montsant i, a la mitja part, es va servir pastís per a tots els assistents i es va fer l'entrega de premis dels concursos i dels campionats que s'han organitzat aquests dies.

Cal destacar que els actes del 15è aniversari del Casal van començar el diumenge 19 de febrer amb el ball de carnestoltes, van continuar dimecres amb una xerrada informativa sobre "Consells de seguretat per onades de fred, neu i pluges fortes" a càrrec de la Policia Local i, van seguir dijous amb un concurs de truites. Ahir diumenge es va tancar el programa d'actes amb la presentació del CD "Peret i Mandinga" del músic i mariner cambrilenc Carlos Rom, a la mitja part del ball de la tarda.

La cafeteria del Casal es va omplir per celebrar dinar de germanor

Comenta aquest article