Informació general

Policia Local i Guàrdia Civil detecten irregularitats en un locutori de Cambrils

Per Redacció

El locutori està situat al carrer de Jacint Verdaguer

El passat dimecres a la tarda, la Policia Local de Cambrils va efectuar una inspecció conjunta amb agents de la Patrulla Fiscal Territorial de la Guàrdia Civil de Cambrils, a un locutori, situat al carrer de Jacint Verdaguer. En la inspecció efectuada per part dels dos cossos es van detectar les següents incidències: l'establiment presenta l'activitat de locutori telefònic, però en canvi realitza el servei de ciberlocutori. A més, presenta un cartell de reparació d'ordinadors, d'alliberament de telèfons mòbils, venda de llaminadures i begudes, així com d'altres aparells electrodomèstics –telèfons, play station, cintes de cassette, carregadors de telèfons mòbils–.

D'aquestes irregularitats, s'ha aixecat acta d'inspecció d'establiments, i es procedirà a denunciar-ho al Departament d’Urbanisme i d'Activitats. També es va comprovar l'existència de dues càmeres d'enregistrament d'imatges, però en cap lloc d'accés o a l'interior de l'establiment no hi ha cap cartell informatiu. D'acord amb la llei 15/1999 de protecció de dades, s'ha aixecat per a la seva denúncia a l’Agència de protecció de dades.

Finalment, també es van intervenir una sèrie de productes alimentaris i d'altres productes, perquè no hi constava l'etiquetatge de la CE, ni cap homologació al respecte. Tampoc hi havia cap mena d'indicació dels seus ingredients ni en llengua catalana ni castellana. Així doncs, l'establiment prestava més serveis dels que la llicència li permetia i no complia la normativa de seguretat ni d'etiquetatge dels aliments.

Comenta aquest article