Societat

L'embarcació "Tutti Tres", capitanejada per Juan José Mestre, guanya el concurs social de Pesca de Pop

Per Redacció

Foto de família dels guanyadors del concurs social de Pesca de Pop

L'embarcació "Tutti Tres", capitanejada per Juan José Mestre va ser la guanyadora del concurs social de Pesca de Pop, celebrat a Cambrils el passat 17 de febrer, i organitzat pel Club Nàutic Cambrils. Aquesta va ser la primera prova d'una sèrie de competicions de pesca que el club ha inclòs en el seu calendari esportiu. Així doncs, el proper 1 de setembre es farà el concurs de curricà de costa; el 29 de setembre, la segona edició del concurs de pesca al brumeig i el 27 d'octubre, es farà el primer concurs de pesca del calamar.

Al Concurs Social de Pesca de Pop va comptar amb una participació de més d'una desena d'embarcacions, totes amb base al Club Nàutic Cambrils. Les zones de pesca establertes en aquesta ocasió van ser les aigües compreses entre el far mòbil de Tortosa i el far del Cap de Salou, sempre a una distància màxima de la costa de dotze milles. El segon i el tercer lloc va ser per a les embarcacions "Boomerang" de Joan Lluís Sendra i "Il·lusió Dos", patronejada per David Bono, respectivament.

Les jornades de pesca van començar a les deu del matí i van acabar a les dues del migdia. Les captures van ser força escasses perquè el pes mínim pera participar en el concurs era d'un quilo. El guanyador va fer-ho amb una peça d'1,4 quilos. La resta d'espècies no incloses en la llista del concurs es van retornar a l'aigua, de la mateixa manera que es va fer amb aquelles peces que no tenien la talla mínima exigida.

El Club Nàutic Cambrils està duent a terme una tasca de recuperació de l'activitat pesquera amb diferents proves durant tota la temporada. Aquestes es van iniciar l'any passat com a reconeixement per part de l'Associació de Pesca Responsable vers el club cambrilenc.

Comenta aquest article