Esports

L'Ajuntament de Cambrils retira el patrocini econòmic al pilot Ivan Cervantes

Per Cristina Sierra

Imatge d'arxiu d'Ivan Cervantes

L'Ajuntament de Cambrils ha decidit no renovar enguany el conveni de 23.200 euros amb el pilot Ivan Cervantes. Durant vuit anys seguits, el consistori ha recolzat econòmicament al cambrilenc i enguany s'ha decidit no renovar la subvenció per motius econòmics. En concret, l'any passat Cervantes va rebre 6.800 euros de la regidoria de Turisme, 9.900 euros d'Alcaldia i 6.500 euros de la regidoria de Promoció de Ciutat.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el pilot afirma que li sorprèn la decisió de l'Ajuntament després de tants anys de contracte però entén la situació econòmica. "Cambrils ha passat d'ajudar-me molt a res", afirma Cervantes. Tal com explica el pilot, a principis d'any es va reunir amb l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i li va demanar que li diguessin alguna cosa de la subvenció el més ràpid possible perquè havia de preparar el material per aquesta temporada. Cervantes va tirar endavant pensant-se que tindria recolzament de Cambrils i va incloure el logotip a l'equip i ja té tot el material a punt per començar les competicions. "Sap greu i em sorprèn, ja que tots els patrocinadors han reduït una mica la seva aportació però amb l'Ajuntament en cap moment s'ha plantejat reduir la subvenció, en cap moment s'ha parlat de xifres".

El pilot cambrilenc participarà el proper cap de setmana de l'11 i 12 de març a la primera prova del Campionat d'Espanya d'Enduro.

Comenta aquest article