Informació general

Més de 1.700 persones i 20 colles omplen de gresca els carrers de Cambrils amb la rua de Carnaval

Per Cristina Sierra

Un moment de la rua del Carnaval al seu pas per la façana marítima

Cambrils es va omplir de festa i confeti, el passat dissabte a la tarda, per celebrar el Carnaval 2012 amb la participació de més de 1.700 persones i 20 colles. La rua de la quarta edició del Carnaval es va iniciar cap a dos quarts de sis a la part de dalt del passeig de la Salle i va anar baixant fins al carrer de Robert Gerhard, va continuar pel passeig Miramar, la rambla de Jaume I, l'avinguda dels Països Catalans i va acabar a l'Ajuntament. En total, prop de tres hores de recorregut que va aplegar a molts cambrilencs i cambrilenques que volien gaudir de la festa carnavalesca.

Enguany hi van haver disfresses de tot tipus i es van poder veure: mosqueters, barrufets, àngels i dimonis, pallassos, papallones, personatges del videoclip Thriller de Michael Jackson, les peces del videojoc el "comecocos", fitxes de domino, cucs i pomes, mariners, galls, gallines i pollets, esquimals, personatges de fantasia, xinesos, els personatges de la pel·lícula Grease, fitxes de Lego, hostesses i pilots d'avió, romans, indis i cantants de gospel.

Un cop acabada la rua, les colles que es van dirigir al sopar que es va dur a terme a l'envelat de festes de la zona esportiva. Unes 360 persones van gaudir del sopar i van ballar, fins a les 3 de la matinada, amb la música de DJ Kiko. Des de la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC), organitzador del Carnaval, han valorat molt positivament aquesta edició. Marc Luque, un dels membres de la NAC, ha afirmat a Revista Cambrils Diari Digital que "la rua va anar molt bé i que no hi va haver cap incident".

Els actes del Carnaval continuen avui amb la xerrada "Batalles amb taronges" a càrrec d'Àngel Vallverdú a les 20.30 hores al Centre Cultural. Demà hi haurà l'últim acte amb l'enterrament de la sardina. A les 20 hores hi haurà l'inici de la vetlla a la plaça d'Espanya i es farà el recorregut pels carrers del Barri Antic. A les 21.30 hores, hi haurà la lectura del testament i la crema del Rei Carnestoltes.

Comenta aquest article